Ο πρόεδρος της Αρμενίας επέστρεψε στο γραφείο του, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσειςΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021, 04:22

Ο πρόεδρος της Αρμενίας επέστρεψε στη δουλειά του αφού υποβλήθηκε σε τσεκ-απ, ανακοίνωσε το γραφείο του την Παρασκευή, μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο, εμφανίζοντας επιπλοκές από την Covid-19.

«Ο Αρμένιος πρόεδρος Αρμέν Σαρκισιάν υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αστγίκ σήμερα. Ο πρόεδρος έχει ήδη τελειώσει την εξέταση και επέστρεψε στη συνήθη δουλειά του», ανέφερε η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, επικαλούμενα το γραφείο του, μετέδωσαν ότι ο 67χρονος Σαρκισιάν παρουσίασε επιπλοκές από τον Covid-19. Το πρακτορείο Interfax ανέφερε μάλιστα ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρδιολογικά προβλήματα.

Την Πέμπτη, ο Σαρκισιάν απέφυγε να υπογράψει ένα διάταγμα για τον διορισμό του νέου αρχηγού του γενικού επιτελείου στρατού, αφού ο πρωθυπουργός Νικόλ Πασινιάν απομάκρυνε τον επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων μετά την έκκληση του στρατού να παραιτηθεί από το αξίωμά του, εν μέσω της πολιτικής κρίσης στη χώρα.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021, 04:22Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει