Ο Τραμπ ήξερε νωρίτερα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό αλλά το απέκρυπτε


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020, 13:06

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο Ντόναλντ Τραμπ, είχε υποβληθεί σε rapid test το απόγευμα της Πέμπτης 01/10, ήξερε ότι είναι θετικός στον Covid-19 και παρόλα αυτά το απέκρυψε.

Μάλιστα, το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε κανονικά στο Fox News για να δώσει συνέντευξη, δείχνοντας έτσι πόσο αψήφιστα είχε πάρει το ζήτημα της πανδημίας.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο Τραμπ ζήτησε από τον σύμβουλό του να μην αποκαλύψει τα αποτελέσματα του πρώτου τεστ, αναφέροντας χαρακτηριστικά «μην το πεις σε κανέναν».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε, επιβεβαίωσε ότι μόνο η συνεργάτιδά του είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και σχετικά με τα δικά του αποτελέσματα δήλωσε ότι θα τα λάβει ή αργά εκείνο το βράδυ ή το επόμενο πρωί, αποκρύπτοντας το αποτελέσματα του rapid test.

Έπειτα, έκανε γνωστό ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού είχε λάβει τις απαντήσεις του δεύτερου τεστ. 

Την ίδια ώρα, η βόλτα του Ντόναλντ Τραμπ με το SUV έξω από τον Λευκό Οίκο με κίνδυνο να μεταδώσει τον ιό στο προσωπικό ασφαλείας του, προκαλεί για ακόμα μια φορά έντονες αντιδράσεις.

Δείτε το δημοσίευμα:

Πηγή: Wall Street Journal


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020, 13:06

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει