Ο Τραμπ υπερασπίζεται τον εαυτό του στο Twitter σχετικά με τη ρωσική έρευναΑπό το Μπουένος Άιρες, όπου ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της Συνόδου της G20, ο Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τον εαυτό του σε μια σειρά tweet που έστειλε, σχετικά με ένα σχέδιο για την εκμετάλλευση ακινήτων στη Ρωσία, καταγγέλλοντας ένα «κυνήγι μαγισσών».

Ο Μάικλ Κόεν, ο πρώην δικηγόρος και κάποτε πρόσωπο εμπιστοσύνης του Ρεπουμπλικανού προέδρου, παραδέχθηκε χθες ότι είπε ψέματα στο Κογκρέσο σχετικά με τις επαφές που είχε με Ρώσους σχετικά με το εν λόγω σχέδιο.

Η υπόθεση αυτή αυξάνει την πίεση στον πρόεδρο των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της δαιδαλώδους έρευνας του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ για μια πιθανή συμπαιγνία με τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.

«Α, κατάλαβα! Ήμουν ένας πολύ καλός εργολάβος, που ζούσε ήρεμα τη ζωή του, όταν είδα τη χώρα μας να ακολουθεί τη λάθος κατεύθυνση (για να το πω ευγενικά)», ανέφερε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές και συνέχισα να ηγούμαι των επιχειρήσεών μου, με απόλυτα νόμιμο και ήρεμο τρόπο, μιλούσα για αυτό κατά τη διάρκεια της εκστρατείας μου» συνέχισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Εξέταζα αμυδρά να κατασκευάσω ένα κτήριο κάπου στη Ρωσία. Δεν διέθεσα καθόλου χρήματα, καμία εγγύηση και δεν έκανα αυτό το σχέδιο. Κυνήγι μαγισσών!» κατέληξε ο δισεκατομμυριούχος.

Σε αυτό το ολοένα και πιο απειλητικό δικαστικό πλαίσιο, ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε χθες να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντησή του στο Μπουένος Άιρες με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, μια ανατροπή που εξηγήθηκε από τη στρατιωτική κλιμάκωση μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, 17:50

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει