Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Ο Τόμας ζει και παλεύει»-Το ξέσπασμα του θείου του!

«Ο Τόμας, σαφώς και ζει. Ζει και παλεύει. Πιστεύω ότι ξεκουράζεται. Κάνει ένα διάλειμμα, και θα επανέλθει πιο δυνατός, και για ν΄αποδείξει τα της πίστης! Το πιο σημαντικό είναι να έχει κανείς έναν οργανισμό, που αντέχει σ΄αυτές τις βαριές ταλαιπωρίες», είπε ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπας, στέλνοντας μήνυμα σε όσους θέλουν τον Τόμας να έχει παραδώσει τα όπλα.

Ο νεαρός ηθοποιός εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος στην εντατική του ΚΑΤ και παρά το ότι ο εγκέφαλός του δεν έχει δείξει καμία αντίδραση ούτε στην τρίτη φαρμακευτική αγωγή, οι γιατροί και οι συγγενείς του δεν παύουν να ελπίζουν! Μάλιστα, ποντάρουν στο νεαρό της ηλικίας του, στο ότι είναι αθλητής, αλλά και στο ότι από την σύγκρουση δεν προσβλήθηκε άλλο ζωτικό όργανο.

Ο θείος του ηθοποιού, Γιώργος Πρωτόπαπας, για περισσότερο από δυο εβδομάδες, ζει καθημερινά το δράμα που βιώνουν οι γονείς του 26χρονου: «Οι γονείς του αντλούν δυνάμεις από τις εσωτερικές τους δυνάμεις και τα πιστεύω τους, και από την συμπαράσταση που έμμεσα ή άμεσα, όλος αυτός ο κόσμος μας στέλνει. Είναι αυτονόητο δεν πρέπει κανείς να χάσει την ελπίδα. Η ελπίδα χάνεται μόνο όταν ο θεός τ΄αποφασίσει», δήλωσε μιλώντας στο Star.

Πλέον όπως λέει, ιατρικά, δεν μπορούν να γίνουν πολλά. Η πίστη όμως, είναι πολύ δυνατότερη, πως ο Τόμας θα επιστρέψει: «Ιατρικώς, δεν μπορούν πια να γίνουν πολλά πράγματα. Οπότε η πίστη, η ελπίδα είναι αυτά που πρέπει να μας εμψυχώνουν συνέχεια, και ένα κομμάτι αυτής της προσμονής, είναι και το να βλέπεις ότι όντως συμβαίνουν θαύματα!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει