Ο Φαρέλ Γουίλιαμς μιλά για τη νέα αρρενωπότητα και παλιά του τραγούδια για τα οποία ντρέπεταιO Φαρέλ Γουίλιαμς μοιράζεται τις σκέψεις του για την αρρενωπότητα, τον πνευματικό πόλεμο και για παλιά του τραγούδια.

Ως αστέρας που φωτογραφήθηκε για το τελευταίο τεύχος με θέμα «νέα αρρενωπότητα» του περιοδικού GQ, ο μουσικός, παραγωγός και σχεδιαστής μόδας μιλά για το «τοξικό περιβάλλον» που τα τρανσέξουαλ άτομα αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν.

«Τι συμβαίνει σε ένα άτομο τρανσέξουαλ; Τι περνά;» αναφέρει στη συνέντευξή του στο περιοδικό. «Νιώθουν ότι το σώμα τους δεν συνδέεται με το πνεύμα τους. Και σε τι είδους τοξικό περιβάλλον ζούμε που πρέπει να δικαιολογήσουν πώς αισθάνονται; Αυτό πρέπει να είναι απίστευτα παρανοϊκό. Είναι πόλεμος του πνεύματος» τόνισε.

Ενώ δεν θεωρεί τον εαυτό του ακτιβιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο Γουίλιαμς λέει ότι θεωρεί ότι η νέα αρρενωπότητα είναι σε θέση να «ζει και να αφήνει τους άλλους να ζουν» κάτι που τον έκανε να μετανιώσει για μερικά από τα παλιά του τραγούδια.

«Μερικά από τα παλιά μου τραγούδια, δεν θα τα έγραφα ή δεν θα τα τραγουδούσα σήμερα. Ντρέπομαι για κάποια από αυτά» λέει ο τραγουδιστής.

Ένα από τα τραγούδια που τον ενοχλεί ιδιαίτερα είναι η συνεργασία του με τον Ρόμπιν Θικ, το, «Blurred Lines», επειδή καλλιεργεί μια «σοβινιστική κουλτούρα».

«Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν την ίδια γλώσσα όταν εκμεταλλεύονται μια γυναίκα και δεν έχει σημασία ότι δεν είναι η δική μου συμπεριφορά» εξηγεί. «Ή ο τρόπος που σκέφτομαι τα πράγματα. Έχει σημασία το πώς επηρεάζει τις γυναίκες» τονίζει.

Ο Γουίλιαμς αναφέρεται επίσης στη ρευστή όσον αφορά το φύλο γκαρνταρόμπα του.

«Ντρέπομαι να πω ότι ήταν μια αισθητική επιλογή πρώτα. Μου άρεσε κάτι και το φορούσα. Στη συνέχεια, η φιλοσοφία ακολούθησε. Και έχω τα όριά μου» λέει. «Αλλά πράγματα που γίνονται για γυναίκες και αισθάνομαι ότι θα φαίνονται καλά σε μένα – θα τα φορέσω» σημειώνει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:38

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει