Ο Sean Diddy Combs έκανε αίτηση για να αλλάξει πάλι το όνομά τουΟ Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας έχει επιλέξει να αλλάζει συνεχώς persona και να εμφανίζεται κατά καιρούς με διαφορετικά ονόματα στη σκηνή, όπως Puff Daddy, P. Diddy και Puffy.

Ο 49χρονος σταρ αποφάσισε να αλλάξει πάλι το όνομά του και να το κάνει, Sean Love Combs αντί για Sean John Combs.

Το αίτημα του Diddy να αλλάξει το μεσαίο του όνομα κατατέθηκε στο δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες με τη βοήθεια της δικηγόρου διασημοτήτων, Λόρα Γουάσερ.

Στα έγγραφα που κατατέθηκαν αναφέρεται: «επιθυμία να αλλάξει το μεσαίο όνομα» ωστόσο δεν παρέχεται καμία εξήγηση για την επιλογή, αναφέρεται σε δημοσίευμα του TMZ.

Το 2017, ο Diddy αστειεύτηκε για το ενδεχόμενο να αλλάξει το όνομά του σε Brother Love, αλλά ποτέ δεν κατέθεσε επίσημο αίτημα.

Γεννημένος στο Harlem της Νέας Υόρκης, ο Sean Combs, ένας από τους πλουσιότερους εκπροσώπους της hip hop μουσικής, ξεκίνησε το 1993 την εταιρεία παραγωγής μουσικής Bad Boy Entertainment και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Mariah Carey, η Mary J. Blige, TLC, Boyz II Men, Lil’ Kim, SWV, Aretha Franklin, Faith Evans και Biggie Smalls.

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019, 05:16

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει