Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Πάρτι «έξωσης» κάνουν οι Αγανακτισμένοι!

Μπορεί οι Αρχές του Λος Άντζελες να είχαν δώσει τελεσίγραφο μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής στα μέλη του κινήματος «Καταλάβετε το Λος Άντζελες να εγκαταλείψουν την κατασκήνωσή τους, εκείνοι, όμως, συνέχισαν να διαδηλώνουν κάνοντας πάρτι έξωσης!

Ανυποχώρητα φάνηκαν και τα μέλη του κινήματος «Καταλάβετε τη Φιλαδέλφεια» που άφησαν το τελεσίγραφο να περάσει… «αναίμακτα»!

Σύμφωνα με το διευθυντή της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Τσάρλι Μπεκ, η αστυνομία θα έκανε ότι μπορούσε για να ενθαρρύνει τους διαδηλωτές να φύγουν ειρηνικά, αλλά δεν απέκλειε το ενδεχόμενο να υπάρξουν συλλήψεις.

Καθώς το τέλος της διορίας πλησίαζε, ορισμένοι από τους διαδηλωτές έκαναν «μαθήματα» για το πώς θα μπορούσαν να παραμείνουν ασφαλείς, σε περίπτωση που η αστυνομία πυροβολούσε με πλαστικές σφαίρες ή εάν άρχιζε να χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού.

Την ίδια ώρα, η διορία που είχαν δώσει οι Αρχές της Φιλαδέλφεια πέρασε χωρίς συγκρούσεις και συλλήψεις. Τα μέλη του κινήματος έκαναν ειρηνική πορεία, τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει