Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Πάτρα: Στο κυνήγι των κοινοχρήστων

Σε απόγνωση βρίσκονται πλέον οι διαχειριστές στις περισσότερες πολυκατοικίες της Πάτρας, αφού ενοικιαστές και ιδιοκτήτες αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και τα κοινόχρηστά τους!

Σε αρκετές πολυκατοικίες, μάλιστα, τα σημειώματα με τα οποία παρακαλούνται οι πολίτες να εξοφλήσουν τα κοινόχρηστα είναι μόνιμα στον πίνακα ανακοινώσεων ή σε άλλα σημεία των εισόδων των κτηρίων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις στέλνονται και προσωπικές ειδοποιήσεις κάτω από τις πόρτες των διαμερισμάτων!

Ενδεικτικό της εν λόγω κατάστασης είναι το περιστατικό που καταγράφηκε σε μια περίπτωση σε πολυκατοικία κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής, όπου ο διαχειριστής εκνευρίστηκε τόσο πολύ, καθώς κάποιοι έσκιζαν κατ’ επανάληψη τις ανακοινώσεις του, ώστε αποφάσισε να… δράσει δυναμικά!

Προμηθεύτηκε, λοιπόν, ειδικό μαρκαδόρο και έγραψε την ανακοίνωσή του κατά μήκος ενός τεράστιου καθρέφτη που υπάρχει στην είσοδο αλλά και στον καθρέφτη του ασανσέρ! Έτσι, κανείς κακοπληρωτής δεν θα είχε τη δικαιολογία πως δεν ειδοποιήθηκε… Ο διαχειριστής μάλιστα απειλεί και με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, ώστε να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες.

Πηγή: thebest

Μπορεί επίσης να σας αρέσει