«Πίσω από όλο αυτό είναι οι αδερφοί Κανελλόπουλοι»

-Τους αδελφούς Κανελλόπουλους θεωρεί υπεύθυνους ο Αλέξης Κούγιας
-Τον κυνηγάει το φάντασμα του Μπέου…;

Δήλωση με την οποία καταδεικνύει τον εκνευρισμό και την οργή του για την καταδικαστική απόφαση εις βάρος της Παναχαϊκής και του ίδιου έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Πάτρας ο Αλέξης Κούγιας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή τονίζει ξεκάθαρα ότι θα κινηθεί νομικά κατά όλων όσων προσπαθούν να βλάψουν τον σύλλογο, ενώ έστειλε μήνυμα προς τους αδερφούς Κανελλόπουλους.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει:

«Μετά την έκδοση της αποφάσεως με την οποία υποβιβάσατε την ΠΑΕ Παναχαϊκή λόγω την εντιμότητας και της αξιοπιστίας του πρώην γενικού αρχηγού της Ηλιούπολης Πέτρου Σταθάκη έχω να κάνω της εξής δήλωση- δέσμευση για εσάς :

Επίορκοι και ανέντιμοι άνθρωποι που τολμήσατε και θίξατε μετά από 36 χρόνια δικηγορίας την τιμή και την υπόληψη μου και την τιμή και την υπόληψη της ΠΑΕ Παναχαϊκή και των 500.000 Αχαιών θα κάνω τα πάντα για να τιμωρηθείτε παραδειγματικά.

Θα στραφώ εναντίον σας τόσο σε ποινικό όσο και σε αστικό επίπεδο.

Εάν δεν μπορείτε να με αποζημιώσετε για την προσβολή της προσωπικότητας μου, εάν μπορώ θα σας πάρω και το σπίτι.

Η ανεντιμότητα σας και η αγωνία σας ήταν τέτοια που μετατρέψατε τον εύκολο εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Παναχαϊκή με την ΠΑΕ Πλατανιάς σε δύσκολο εκτός έδρας ματς λόγω της ελλείψεως επιχειρημάτων.

Ντροπή σας παλιάνθρωποι.

Θα τα πούμε στα δικαστήρια.

Υπάρχουν εκτός από εσάς και άλλου είδους δικαστές, εισαγγελείς και δικηγόροι.

Και ένα μήνυμα προς τον Θανάση και τον Τάσο Κανελλόπουλο:

Τώρα αρχίζουμε».

«Πίσω από όλο αυτό είναι οι αδερφοί Κανελλόπουλοι»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πρώτες του δηλώσεις μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του υποβιβασμού της Παναχαϊκής, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι πίσω από την απόφαση βρίσκονται οι αδερφοί Κανελλόπουλοι

Ως ένα καλοσχεδιασμένο σχέδιο πίσω από το οποίο είναι ο Θανάσης και ο Τάσος Κανελλόπουλος, χαρακτήρισε την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για υποβιβασμό της Παναχαϊκής, ο Αλέξης Κούγιας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει