Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Πανηγυρίζουμε την ανατροπή της άδικης πρωτόδικης απόφασης”

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, υποδέχτηκε την ανακοίνωση της απόφασης για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ της ομάδος του Ολυμπιακού Βόλου, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Θεοδώρου.

Ο κ. Θεοδώρου σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο e-Volos.gr, χαρακτήρισε σημαντικό βήμα για την πλήρη δικαίωση της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου την ανατροπή της άδικης πρωτόδικης απόφασης.

“Είναι μια ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης και αυτό από μόνο του σαν γεγονός είναι λόγος για να είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι”

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί σ’ όλους σε όσους βοήθησαν για να έχει η ομάδα του Βόλου μία δίκαιη δίκη και κατά συνέπεια μία δίκαιη απόφαση, δηλώνοντας:

“Όλοι οι φορείς της πόλης χωρίς καμία εξαίρεση συσπειρώθηκαν γύρω από την ομάδα κι αυτό βοήθησε τα μέγιστα στην ανατροπή της άδικης πρωτόδικης απόφασης. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι εξαίρετοι νομικοί μας εκπρόσωποι”

Για το γεγονός της αφαίρεσης 10 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα κι αν θα γίνει προσπάθεια ανατροπής αυτής της απόφασης, ο κ. Θεοδώρου δήλωσε:

“Αυτή τη στιγμή πανηγυρίζουμε για την ανατροπή της άδικης πρωτόδικης απόφασης. Έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε παρόλο που υπάρχει αυτή η αυστηρή ποινή της αφαίρεσης 10 βαθμών. Το βασικότερο όλων είναι ότι η ομάδα συνεχίζει να υπάρχει και είναι πιθανό να υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυσή της. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι αξιολογότατοι νομικοί μας”

Όσο για τα σχόλια που έκανε ο πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Πηλαδάκης για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, ο κ. Θεοδώρου δήλωσε:

“Δεν θα ήθελα να κάνω οποιαδήποτε δήλωση για ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο όπως είναι ο κ. Πηλαδάκης”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει