Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ” έγραψαν άγνωστοι στο σπίτι της Ροδούλας Ζήση

Άγνωστοι τις βραδινές ώρες σήμερα, έγραψαν με κόκκινο σπρέι «παραιτήσου» στον πέτρινο τοίχο της πατρικής οικίας της αντιπροέδρου της Βουλής Ροδούλας Ζήση στο Βόλο, που τώρα διαμένουν κατά καιρούς, η μητέρα της και η αδελφή της με τις ανιψιές της.

Η κα Ζήση, μιλώντας στην ΕΡΑ Βόλου, ιδιαίτερα στενοχωρημένη και προσβεβλημένη, καθώς όπως είπε «οι άνθρωποι αυτοί που μάλλον έχουν κάποιο υποβολέα, προέβησαν σε μια πράξη που προσβάλλει κατάφορα την οικογένειά μου που έχει γαλουχηθεί να προσφέρει και μόνο». Μάλιστα άφησε αιχμές για πολιτικούς της αντιπάλους αλλά κι άλλους που χαρακτήρισε «φθονερούς και κομπλεξικούς ανθρώπους».

Το περιστατικό εκτιμάται ότι συνέβη της βραδινές ώρες καθώς από το βράδυ οι ανιψιές της και οι φίλοι που φιλοξενούσαν δεν είχαν δει κάτι. Σήμερα το πρωί, όταν πήγε η αδελφή της να δει αν χρειάζονται κάτι τα παιδιά, αντίκρισε αυτή την «θλιβερή» όπως την χαρακτήρισε η κα Ζήση, εικόνα.

«Το σπίτι γνωρίζουν λίγα άτομα καθώς εγώ τουλάχιστον έχω να μείνω εκεί από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Το γνωρίζουν και κάποιοι πολιτικοί που φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο συζητήσεων που έχουν γίνει κατά καιρούς είτε για τις περιφερειακές, είτε τις εθνικές ή παλιότερα τις νομαρχιακές εκλογές. Δεν καταλαβαίνω γιατί να προβούν κάποιοι σε αυτή την πράξη» επισήμανε η κα Ζήση.

«Σίγουρα υποψιάζομαι ότι όλα έγιναν με βάση μια προσωπική αφορμή ή σκοπιμότητα για να πλήξουν την θετική αύρα αυτού του σπιτιού και των ενοίκων του» τόνισε, ιδιαίτερα ενοχλημένη. Η κα Ζήση είπε ότι είναι άνθρωπος της προσφοράς και τελευταία δέχθηκε πολλές αναίτιες επιθέσεις για τον τρόπο που χειρίστηκε πολιτικά το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, και τόνισε ότι έχει δεχθεί τα συγχαρητήρια όλων, όπως και φίλων και στελεχών της ομάδας.

Ανέφερε τέλος ότι θα συναντηθεί με τη μητέρα και την αδελφή της και θα εξετάσουν αν θα προβούν σε μήνυση κατά αγνώστων.

Πηγή – Ert.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει