Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Πατέρας Amy: “Καληνύχτα άγγελε μου, κοιμήσου ήσυχα”

Φίλοι και συγγενείς της Amy Winehouse λένε το ύστατο χαίρε στην τραγουδίστρια που με τη φωνή της είχε κάνει πολλούς να μιλούν για ένα μοναδικό ταλέντο που έφυγε άδικα.

Ο τόπος και η ώρα της κηδείας της είχαν κρατηθεί μυστικά από τον οικογενειακό της κύκλο.

Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν να την αποχαιρετίσουν ήταν η Kelly Osbourne, η οποία πήγε εσπευσμένα από το Λος Άντζελες στη Μεγάλη Βρετανία, ο Dj και παραγωγός της Winehouse, Mark Ronson και οι συνεργάτες της τραγουδιστές, που τη συνόδευαν στις συναυλίες της καθώς και ο μάνατζέρ της.

2.jpg

Ένα κομβόι από μαύρα αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια πέρασε μπροστά από το κοιμητήριο Edgwarebury στο βόρειο Λονδίνο. Μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία –κατά τα εβραϊκά έθιμα- το άψυχο κορμί της 27χρονης τραγουδίστριας θα αποτεφρωθεί.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Chris Goodman, είπε ότι θα είναι παρόντες μόνοι λίγοι στενοί συγγενείς και φίλοι προσθέτοντας ότι «η αποτέφρωση είναι παράδοση της οικογένειας». «Ο Mitch –πατέρας της τραγουδίστριας- είπε αστείες ιστορίες από την παιδικά χρόνια της Amy. Ήταν σα μια γιορτή. Ανέφερε ακόμη ότι η κόρη του ήταν χαρούμενη τον τελευταίο καιρό, όσο δεν ήταν τα προηγούμενα χρόνια».

3.jpg

Στην τελετή δεν παρέστη ο πρώην σύζυγός της Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, καθώς δεν του επετράπη η έξοδος από τη φυλακή Armley. Άλλωστε ο πατέρας της Winehouse είχε προειδοποιήσει ότι δεν ήθελε να τον δει εκεί.

Σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο η κηδεία έπρεπε να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από την ημέρα θανάτου.

Οι τελευταίες κουβέντες του πατέρα της ήταν «Καληνύχτα άγγελέ μου. Κοιμήσου ήσυχα. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε τόσο πολύ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει