Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

πα-ΤΕΡΑΣ βίαζε την κόρη για 30 χρόνια

Η αποκάλυψη της υπόθεσης είχε προκαλέσει φρίκη: 69χρονος συνταξιούχος βιάζε επί τρεις 10ετίες την ίδια του την κόρη, είχε τρία παιδιά μαζί της και ήλεγχε και την παραμικρή της κίνηση.

Η εισαγγελία της Νυρεμβέργης του απήγγειλε κατηγορίες. Ο πα-ΤΕΡΑΣ θεωρείται ύποπτος ότι εξανάγκασε για πρώτη φορά την κόρη του να κάνει σεξ μαζί του όταν αυτή ήταν μόνον 12 ή 13 ετών και ότι στη συνέχεια τη βίαζε αρκετές φορές την εβδομάδα.

Την ανάγκαζε να έχει σεξουαλική σχέση μαζί του, ξυλοκοπώντας την. Από τα τρία παιδιά που γεννήθηκαν, τα δύο πέθαναν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας.

“Δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον αυταρχικό της πατέρα καθώς τελούσε πάντα υπό τον έλεγχό του, αυτός τη συνόδευε όταν πήγαινε κάπου με το αυτοκίνητο και στις εξόδους της για να κάνει ψώνια και δεν της επέτρεπε να έχει σχέσεις με άλλους ανθρώπους”, σημειώνει στην ανακοίνωσή της η εισαγγελία της Νυρεμβέργης.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η 46χρονη σήμερα γυναίκα, η οποία έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης με αναστολή για λόγους που δεν διευκρινίζονται στην ανακοίνωση, απέκτησε μια σχέση εμπιστοσύνης με την αστυνομικό που έχει αναλάβει την επιτήρησή της και της αποκάλυψε την ιστορία της.

Η 46χρονη κατέθεσε στη συνέχεια μήνυση κατά του πατέρα της.

Ο 69χρονος βρίσκεται υπό κράτηση από το Μάρτιο και, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με την κόρη του, αλλά υποστηρίζει ότι είχε τη συναίνεσή της.

Η υπόθεση ξυπνά μνήμες από την υπόθεση αιμομιξίας του Γιόζεφ Φριτσλ που συγκλόνισε την Αυστρία πριν από τρία χρόνια. Ο Φριτσλ, πατέρας επτά παιδιών, τα οποία έκανε με την κόρη του την οποία κρατούσε αιχμάλωτη, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2009.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει