Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Περιμένοντας στην ουρά για ένα μπέργκερΟ ιδρυτής της Microsoft δεν χάνει την επαφή του με την καθημερινότητα και με τους …κοινούς θνητούς.


Κι όλα αυτά την ώρα ο ίδιος έχει αμύθητη περιουσία και αποτελεί μια από τις πλέον επιδραστικές προσωπικότητες στον κόσμο. Κι όπως λένε όσοι τον βλέπουν, με την απλότητά του και τον τρόπο του, κερδίζει πόντους.

Άλλωστε ο ίδιος έχει δωρίσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του σε φιλανθρωπίες και ιδρύματα. Αλλά με προσωπική περιουσία περί τα 95 δισ. δολάρια μάλλον έχει εξασφαλίσει έναν τρόπο «αξιοπρεπούς» διαβίωσης. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Μπιλ Γκέιτς δεν είναι ο κλασικός μεγιστάνας που έχει κάποιος στο μυαλό του. Γιατί όχι μόνο δεν προκαλεί με τα πλούτη του, αλλά τουλάχιστον προς τα έξω δείχνει ότι συνεχίζει να έχει μία καθ’ όλα φυσιολογική ζωή.

Casual εμφάνιση


Με βάση λοιπόν τη λογική αυτή, ο ιδρυτής της Microsoft σκέφτηκε, για μια ακόμη φορά, να λειτουργήσει σαν απλός θνητός. Έτσι, στήθηκε στην ουρά του αγαπημένου του χαμπουργκεράδικου με casual εμφάνιση και σπορ παπούτσια για να παραγγείλει ένα μπέργκερ, πατάτες τηγανιτές και μία κόλα. Συνολικού κόστους μετά βίας 10 δολαρίων!

Ο κόσμος φυσικά τον αναγνώρισε. Τα κινητά πήραν φωτιά και οι φωτογραφίες έγιναν viral.
Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η ανάρτηση πρώην εργαζόμενού του. Πού έγραψε «έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι, σε αντίθεση με το φιγουρατζή στο Λευκό Οίκο». Που ως γνωστόν παρήγγειλε πρόσφατα 300 χάμπουργκερ στο Λευκό Οίκο για να ταίσει τους καλεσμένους του λόγω shutdown και φρόντισε όχι μόνο να τα φωτογραφήσει αλλά και να μας ενημερώσει ότι τα πλήρωσε από την τσέπη του…


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 11:37

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει