Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Πετροπόλεμος έξω από το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο

Πριν από την έναρξη του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ

Άναψαν τα αίματα πριν από λίγη ώρα έξω από το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου, όταν μερίδα οπαδών της ΑΕΚ θέλησε να μπει στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ΟΦΗ δεν είχε παραχωρήσει εισιτήρια στην ομάδα της Αθήνας.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, περίπου 50 άτομα φορώντας διακριτικά της ΑΕΚ επιχείρησαν να πλησιάσουν το χώρο αλλά απωθήθηκαν στο ύψος της Εθνικής οδού από οπαδούς του ΟΦΗ και η κατάσταση προς στιγμήν έγινε εκρηκτική. Δεν έλειψε και ο πετροπόλεμος, ωστόσο χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή τα επεισόδια δεν έλαβαν περαιτέρω διαστάσεις.

#artFoot { width: 100%; margin: 30px 0pt; }#artFoot td.l { vertical-align: middle; }#artFoot td.r { text-align: right; vertical-align: middle; }#artFoot td.r a { text-decoration: none; }#artFoot td.r a:hover { text-decoration: underline; }#artFoot td.r img { border: 0px none; vertical-align: middle; }#artFoot td.r div { border: 0px none; text-align: right; font-family: arial; font-size: 14px; width: 295px; float: right; color: black; }

Μπορεί επίσης να σας αρέσει