Πινγκ Πονγκ: Αναστολή του αγωνιστικού προγράμματος


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020, 21:35

Την αναστολή του αγωνιστικού της προγράμματος ανακοίνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Μετά τα έκτακτα μέτρα για την προάσπιση της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο μεγαλύτερης διασποράς του κορωνοϊού το διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΟΕπΑ πήρε την απόφαση ν’ αναβάλει όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του υπάρχει αδυναμία αγωνιστικού διαχωρισμού των επιδημιολογικών επιπέδων ανά περιοχή της χώρας. Συμπληρώνει βέβαια, ότι τα σωματεία από περιοχές, που υπάγονται στο «επίπεδο επιτήρησης», θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μαζί με την αυστηρότατη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Επιπλέον, η ομοσπονδία προτρέπει σωματεία και αθλητές να φροντίσουν για προγράμματα ατομικής άθλησης σε σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο και ζητά συνέπεια στην εφαρμογή των μέτρων και συνεχή προσπάθεια για να προστατεύσει ο κάθε φίλος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης την περιοχή του, τον εαυτό του, τους δικούς του ανθρώπους και το άθλημα.

Τέλος, υπογραμμίζει ότι λειτουργεί με αμείωτη επαγρύπνηση και θα επανασχεδιάσει το αγωνιστικό της πρόγραμμα με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Οι διοργανώσεις που επρόκειτο να διεξαχθούν μέσα στον μήνα και αναβάλλονται:

07-08/11: Αγώνες για τη Β’ Εθνική και τις τοπικές διασυλλογικές κατηγορίες

14-15/11: Αναπτυξιακό τουρνουά Α.Σ. Πέρα Αθηνών

21-22/11: Αγώνες για την Α1 εθνική κατηγορία σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και για τη Β’ Εθνική και τις τοπικές κατηγορίες

28-29/11: Αγώνες για τη Β’ Εθνική και τις τοπικές διασυλλογικές κατηγορίες.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020, 21:37

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει