Πιο δυναμικό και σύγχρονο το Mitsubishi Pajero SportΤου Λουκά Παπαλάμπρου

Η ιαπωνική φίρμα παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή του μεγάλου SUV, ενός πληθωρικού, τεχνολογικά προηγμένου και ισχυρού τετρακίνητου μοντέλου.

Τη διαφορά στο Pajero Sport κάνει η νέα μάσκα Dynamic Shield με τα λεπτά φωτιστικά σώματα, τη χρωμιωμένη γρίλια, τα φώτα ημέρα LED και τον τονισμένο προφυλακτήρα. Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζουν η μεγαλύτερη πτέρυγα και οι προβολείς που καλύπτουν τη μισή πόρτα.

Οι μεγάλοι τροχοί με τις ευμεγέθεις ζάντες και το υπερυψωμένο αμάξωμα αναδεικνύουν τα off-road χαρακτηριστικά και τον δυναμισμό του αυτοκινήτου.

Στην καμπίνα τοποθετήθηκαν ανώτερης ποιότητας υλικά που αντέχουν στον χρόνο και στις κακουχίες. Η κεντρική οθόνη 8 ιντσών ενσωματώνει τις λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, ενώ εκτός από τις θύρες USB υπάρχει και πρίζα AC.

Οι χώροι είναι εξαιρετικοί, φιλοξενώντας έως και επτά επιβάτες χάρη στην τρίτη σειρά καθισμάτων. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης, με την πόρτα του χώρου αποσκευών να ανοίγει ηλεκτρικά και τις υπόλοιπες θύρες να ελέγχονται από το smartphone του κατόχου μέσω της εφαρμογής «Mitsubishi Remote Control».

Για την κίνηση φροντίζει ο MIVEC turbo diesel 2,4 λίτρων κινητήρας απόδοσης 180 ίππων και 430 Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης Super-Select 4WD-II.

Η παραγωγή του μοντέλου έχει ξεκινήσει στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ταϊλάνδη, με το λανσάρισμα να ξεκινά από την τοπική αγορά. Συνολικά, θα είναι διαθέσιμο σε 90 χώρες του κόσμου.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019, 09:59

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει