«Πιστεύω ότι ξαναδούμε μια Εθνική όπως την ονειρεύεται ο κόσμος»Την αισιοδοξία του για το μέλλον της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου εξέφρασε σε δηλώσεις του στη NOVA o πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, τονίζοντας ότι η πολύ καλή εμφάνιση και η νίκη (2-1) επί της Βοσνίας θα πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία για μια νέα αρχή στην «γαλανόλευκη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ήταν η καλύτερη Εθνική που έχει δει τον τελευταίο καιρό: «Το είδα και στη Ρώμη, έστω κι αν χάσαμε όπως χάσαμε από μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Ιταλία. Με τη Βοσνία τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες. Πιστεύω ότι έχουμε ικανό χρόνο στη διάθεσή μας για να φτιάξουμε την Εθνική όπως της αρμόζει. Η ομάδα ανασυγκροτείται, θα πάρει το χρόνο της και στο τέλος της ημέρας πιστεύω ότι θα ξαναδούμε μια Εθνική όπως την ονειρεύεται ο κόσμος».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το Κατάρ: «Προφανώς και είναι ικανοί οι ποδοσφαιριστές μας, ποτέ δεν έλειψε το ταλέντο από τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, αυτό είναι πανθομολογούμενο, το θέμα είναι να οργανωθεί σωστά η ομάδα και να πιστέψουν στους εαυτούς τους οι ποδοσφαιριστές, κάτι που με τη Βοσνία το απέδειξαν. Έχω να δω την Εθνική να δημιουργεί φάσεις και κλασικές ευκαιρίες χρόνια τώρα. Πιστεύω ότι με φόντο τα προκριματικά του Κατάρ θα φτάσει στο σημείο που θα της επιτρέψει να είναι αισιόδοξη και να επιτευχθεί ο στόχος».

Για τη γνώμη του για τον Φαν’ τ Σιπ: «Συζητάω μαζί του αρκετές φορές. Είχε θέσει το πλάνο του, του είπα να προχωρήσει ελεύθερα, να το εφαρμόσει, να το εμπεδώσουν οι ποδοσφαιριστές και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα. Άρχισε να το δείχνει, αλλά μένουμε προσγειωμένοι. Έχουμε άλλους δύο αγώνες και πρέπει και εκεί να αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί ως Εθνική ομάδα να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα, είμαστε προσγειωμένοι, έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας, αλλά νομίζω ότι όλη αυτή η προσπάθεια στο τέλος και με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών πλέον σε υψηλά επίπεδα θα φέρει αποτέλεσμα».

Για το αν τον ξάφνιασαν οι αλλαγές του: «Αν θα έλεγα ότι περίμενα της αλλαγές που έφερε ο προπονητής δε θα ήταν αλήθεια. Όλοι ξαφνιαζόμαστε, αλλά όταν ξεκινάς με ένα καινούριο επιτελείο θα πρέπει να εμπιστευτείς τις επιλογές του, ειδικά όταν έχεις μείνει από στόχους. Αν τώρα δεν οργανώσεις, δεν εμπιστευτείς και δεν κοιτάξεις γύρω σου τί έμψυχο υλικό διαθέτεις, πότε θα το κάνεις;».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 19:02

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει