«Πλήρης και υποχρεωτική συνδρομή του ιδιωτικού τομέα για να αντιμετωπιστεί η πανδημία»Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021, 16:00

Για «δύο μέτρα και δυο σταθμά» σχετικά με την τήρηση των απαγορευτικών μέτρων από την κυβέρνηση έκανε λόγο ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.

Ο κ. Χριστοδουλάκης υπογράμμισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να συνδράμει ο ιδιωτικός τομέας το ΕΣΥ ώστε να ελεγχθεί η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Όχι μόνο οικειοθελώς όπως έγινε μέχρι τώρα, ή ως προς τα ήπια περιστατικά, αλλά με απόλυτο τρόπο και καθολικά, να ενταθεί στον εθνικό σχεδιασμό» τόνισε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, «το μεγαλύτερο πρόβλημα, αυτή τη στιγμή, έχει να κάνει με την πίεση του ΕΣΥ και των νοσοκομείων. Η κριτική που γίνεται είναι ότι δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε το ΕΣΥ, καθώς οι μόνες ΜΕΘ που προστέθηκαν είναι από δυο δωρεές, μία από τη Βουλή και ακόμα μία από το Ίδρυμα του Στ. Νιάρχου, ενώ οι υπόλοιπες προσθήκες είναι απλά αναπνευστήρες σε χώρους ανάνηψης και χειρουργείων, χωρίς το απαιτούμενο προσωπικό».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021, 16:10Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει