Πληρώνει για τον Τσαγκαλίδη ο ΆρηςΤο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απεφάνθη ότι ο Άρης πρέπει να καταβάλει στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας ποσό 24.000 ευρώ, ως τροφεία για τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τσαγκαλίδη. Ακόμη, έκλεισε οριστικά την υπόθεση με την προσφυγή των Τρικάλων κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Oι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Ακαδημία Ηρακλής Πτολεμαΐδας. Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Άρης να καταβάλει στο προσφεύγον σωματείο, μέσω κατάθεσης στην Ε.Π.Ο., το ποσόν των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων είκοσι τριών Ευρώ και ενενήντα δύο λεπτών (24.223,92 ευρώ), έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δαβουρλής Κ. 1992. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή Π.Α.Ε. Βόλος Ν.Π.Σ. να καταβάλει στο προσφεύγον σωματείο, μέσω κατάθεσης στην Ε.Π.Ο., χρηματικό ποσό δεκαοκτώ χιλιάδων εκατόν ενενήντα ενός (18.191,00) ευρώ με το νόμιμο τόκο από της επιδόσεως της προσφυγής μέχρις εξοφλήσεως.

Θεωρεί ότι δεν ασκήθηκε η από 25-9-2019 προσφυγή με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 32027/26-9-2019 της ΠΑΕ Τρίκαλα κατά του καθ’ ου – Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 2 – Football League). Κηρύσσει κατηργημένη τη δίκη που ανοίχθηκε με την ως άνω προσφυγή».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, 21:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει