Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ποια είναι η όμορφη Σαλονικιά που βγήκε πρώτη σε ψήφους στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ

Το νέο, ανερχόμενο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής στη Θεσσαλονίκη αποτελεί η Πέννυ Δαλαμπούρα, η οποία αποτελεί μεγάλη έκπληξη στις λιστομαχίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Η μόλις 25 ετών Πέννυ είναι γιατρός και πολιτική φίλη τόσο της Εύας Καϊλή όσο και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Δημοκρατία» η 25χρονη δερματολόγος εξηγεί γιατί επέλεξε τώρα να δραστηριοποιηθεί, σε πιο ενεργό ρόλο, με το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας: «Είναι δύσκολο να ανήκεις στο ΠΑΣΟΚ σήμερα. Όμως, αυτός είναι πολιτικά ο χώρος όπου οι ιδέες μου μπορούν να βρουν εφαρμογή. Προφανώς και διαφωνώ με τις νοοτροπίες και τις πρακτικές του παρελθόντος, όμως κακά τα ψέματα, όταν ασκείς εξουσία για καιρό, πάσχεις από κυβερνητισμό και από στελέχη που έχουν διαφθαρεί. Γι’ αυτό ο κόσμος σήμερα θέλει να δει νέους ανθρώπους».

Αυτή την εποχή η Πέννυ κάνει την ειδικότητά της ως δερματολόγος, ενώ δεν αποκλείει το γεγονός να αναγκαστεί κάποια στιγμή να φύγει στο εξωτερικό για να την τελειώσει, λόγω της κρίσης στην Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι για την ώρα η πολιτική είναι πιο ψηλά στην ατζέντα της…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει