Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ποινικές διώξεις σε βάρος του 43χρονου μακελάρη

Σαν θεριό ανήμερο έμοιαζε ο 43χρονος που σκόρπισε το θάνατο τη νύχτα της Τρίτης.

Ο άνδρας αρνούνταν ακόμη και να μπει στο αυτοκίνητο, προκειμένου να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο και να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Φώναζε ότι θέλει να δει γιατρό και προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς.

Ο 43χρονος μακελάρης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Ο 43χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, για αύριο, στις 10.00 το πρωί.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

Ο δολοφόνος της Ελένης Πανταγάκη πριν από περίπου δέκα χρόνια είχε νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Στην συνέχεια και αφού πήρε εξιτήριο, άρχισε να παίρνει φαρμακευτική αγωγή που έδειξε να τον βοηθάει.

Η οικογένεια του ήταν κοντά και φρόντιζε να παίρνει τα φάρμακα και να παρακολουθείται από τους γιατρούς. Η κατάσταση του είχε βελτιωθεί σημαντικά. Μάλιστα πέτυχε την πρόσληψη του ως πολιτικό προσωπικό στο Πολεμικό Ναυτικό, στον Ναύσταθμο της Σούδας. Εκεί υπηρέτησε δύο χρόνια, όμως στο επίμαχο χρονικό διάστημα υποτροπίασε. Έτσι απολύθηκε.

Τα σοβαρά προβλήματα με την οικογένεια του ουσιαστικά, όπως αναφέρεται, ξεκίνησαν την τελευταία διετία. Μάλιστα τα Χριστούγεννα του 2009 είχε σημειωθεί ένα συμβάν σε βάρος της μητέρας του, που ανάγκασε τους στενούς συγγενείς να ζητήσουν την παρέμβαση του εισαγγελέα και της Αστυνομίας.

Από τότε και μετά ο 43χρονος έδειξε να ηρεμεί. Έπαιρνε οικειοθελώς την φαρμακευτική αγωγή του, αγωγή που προφανώς είχε διακόψει τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε περισσότερα στο Cretalive

Μπορεί επίσης να σας αρέσει