Ποιοι πρωταγωνιστές θα απουσιάζουν από τα νέα επεισόδιαΤο «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με νέα επεισόδια και τους πρωταγωνιστές 15 χρόνια μετά, ξανά στους ρόλους που αγαπήσαμε.

«Δουλεύουμε μανιωδώς και έχουμε μεγάλη χαρά που κάνουμε το Καφέ της Χαράς», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

 «Δυστυχώς δεν θα είναι η Γωγώ και η Ματούλα…», παρατήρησε η δημοσιογράφος και ο Χάρης Ρώμας απάντησε ορθά κοφτά: «Τι θα πει δυστυχώς; Το σενάριο φτιάχνεται. Σύμφωνα με τις ανάγκες του πρέπει να είναι ανανεωμένο. Μακάρι να ήταν τα κορίτσια, ήταν εξαιρετικές. Και άλλοι μπορεί να λείψουν, αλλά ο βασικός κορμός και ο περισσότερος κόσμος θα είναι εκεί».

Για το τι θα δούμε στη σειρά, αλλά και γιατί θα λείπουν οι δύο γυναίκες, απάντησε στην εκπομπή ο Χάρης Γρηγορόπουλος: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δείτε το καφέ της Χαράς, το χωριό, τους ανθρώπους του χωριού πώς είναι μετά από τόσα χρόνια και σε τι καταστάσεις είναι μπλεγμένοι. Είναι δυο κορίτσια που λείπουν από τη χώρα, η Γωγώ είναι στη Ρωσία και η Ματούλα στη Νέα Υόρκη».

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019, 00:21

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει