Πού θα πάμε σήμερα στην πόλη

Παντελής Κυραμαργιός και Αθηνά Κοντοδήμα στον Πολύχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου o Παντελής Κυραμαργιός και η Αθηνά Κοντοδήμα θα βρεθούν για μία μοναδική συναυλία στα Λιπάσματα Δρεπετσώνας, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Λιπάσματα 2019 – Φεστιβάλ στη θάλασσα, με τη συμμετοχή του κορυφαίου ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα.

Σε μια υπέροχη τοποθεσία, στον εμβληματικό χώρο των Λιπασμάτων, με τις διατηρητέες εγκαταστάσεις και τη χαρακτηριστική πανύψηλη καμινάδα, αλλά και τη θάλασσα που φτάνει σχεδόν ως την σκηνή, θα ακουστούν τραγούδια του Παντελή, αλλά και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί μέσα από τη φωνή και τις ερμηνείες του Γιάννη Κότσιρα. Φυσικά δε θα παραλείψουν να ερμηνεύσουν μαζί, τις «Δυο Σπιθαμές», το τραγούδι που συνδέει τον τραγουδοποιό με τον μεγάλο ερμηνευτή.

«Στον πυρήνα κάθε τι ζωντανού υπάρχει μουσική». Αυτή είναι η φιλοσοφία που διέπει την πορεία του Παντελή Κυραμαργιού και με αυτή τη διάθεση θα συναντηθεί κι αυτή τη φορά με το κοινό. Εκτός από τα κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας του Παντελή Κυραμαργιού το πρόγραμμα της βραδιάς κρύβει και πολλές εκπλήξεις: ακυκλοφόρητα τραγούδια, παραδοσιακή μουσική, απρόσμενα περάσματα από την περιφέρεια του ροκ, γέφυρες προς άλλα μουσικά είδη και αναπάντεχα mashups.

Ο Παντελής Κυραμαργιός με την Αθηνά Κοντοδήμα σε ένα πρόγραμμα απρόσμενο και συναρπαστικό!

Μαζί τους στη σκηνή οι δεξιοτέχνες μουσικοί: Άκης Γαβαλάς (ντραμς), Ιούλιος Κουτσογεωργίου (μπάσο), Γιάννης Ταυλάς (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Ραψανιώτης (βιολί), Νικόλας Μαύρος (μπουζούκι), Θανάσης Μάντζαρης (πιάνο).

Ημερομηνία: Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Ώρα: 21:00

Τιμή εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη

Πολυχώρος Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Διεύθυνση: Είσοδος από Πλατεία Αναγνωσταρά

«Ανεβαίνοντας τη σκάλα» του Άγγελου Μοσχονά στο θέατρο Χυτήριο

Μια εξελισσόμενη κωμωδία που τα μηνύματα διαδέχονται την συγκίνηση.

Στη δεκαετία του -60 οι ήρωες- θαμώνες ενός καφενείου αντιμετωπίζουν με χιούμορ τις δυσκολίες της ζωής. Ένας από αυτούς φτάνει στην κορυφή και τότε…

Συντελεστές:

Κείμενο: Άγγελος Μοσχονάς

Σκηνοθεσία: Μανώλης Ιωνάς και Άγγελος Μοσχονάς

Βοηθός Σκηνοθέτη : Έλενα Αγγελοπούλου

Ενδυματολόγος: Ρένα Μοσχονά

Παραγωγή: Κέντρο καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων Θεατρικό Μονοπάτι

Παίζουν: Σπύρος Μπιμπίλας, Άννα Παντζέλη, Γιάννος Παπαευσταθίου, Γιώργος Καπετανάκος, Σπύρος Θεοδόσης, Αυγερινός Σουλόπουλος, Κατερίνα Φελλά.

Πολυχώρος Χυτήριο

Δευτέρα    21:00

Τρίτη    21:00

8 Ιουλίου 2019 – 30 Ιουλίου 2019

Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019: Νηστικός Δείπνος από τον Νίκο Καλογερόπουλο και «Τα παιδιά του τρένου»

 

 

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει