«Πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»Στο 100ο δημοτικό σχολείο της Αθήνας άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. 

«Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες υποχρέωσαν με την ψήφο τους τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών. Σήμερα με τις επιλογές τους θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στην Αυτοδιοίκηση, στις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας. Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Και αυτό το στόχο υπηρετώ με την επιλογή του Γιώργου Καμίνη» ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε:

«Σηματοδοτούμε τη διεύρυνση και ανοίγουμε μία τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής. Τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις, με αυτόν τον πολιτικό αχταρμά που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και εμείς η πραγματικά προοδευτική παράταξη το Κίνημα Αλλαγής, που έχει ρίζες, ιστορία, παρόν και μέλλον να αποτελέσουμε ανάχωμα στην απειλή της κυριαρχίας της δεξιάς, που τροφοδότησε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Λυπάμαι για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια σε αυτή την τόσο κρίσιμη αναμέτρηση και για το Κίνημα και για τη χώρα. Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και σημαντικά από οποιαδήποτε θέση. Οι απόντες από αυτή τη μάχη απλά διευκολύνουν το ΣΥΡΙΖΑ».

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019, 11:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει