Πρέπει να τον παρακολουθούμε ίσως έχει σχέσεις με ξένη χώρα

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε χθες στον πρώην ειδικό ανακριτή με εισαγγελικά καθήκοντα Ρόμπερτ Μάλερ, μία ημέρα πριν από την σημερινή κατάθεση του ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Στην διάρκεια μιας 79λέπτης προεκλογικής ομιλίας του στους συντηρητικούς μαθητές ενός γυμνασίου, ο Τραμπ είπε: “Συνεχίζεται για χρόνια. Ούτε συνωμοσία, ούτε παρακώλυση – ας έχουμε κι άλλο. Σαράντα εκατομμύρια δολάρια. Ανέκριναν 500 ανθρώπους και δεν βρήκαν τίποτα!”

“Βλέπω ότι ο Μάλερ πρόκειται πάλι να καταθέσει. Πόσες φορές; Δυόμισι χρόνια. Πραγματικά, άρχισε από την ώρα που άρχισα να έχω καλά νούμερα [στον προεκλογικό αγώνα του 2016]” είπε ο Τραμπ.

“Πρέπει να αρχίσουμε να τον παρακολουθούμε άμεσα, ίσως έχει σχέσεις με κάποια ξένη χώρα,” πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Τραμπ έκανε αναφορά στις κυλιόμενες σκάλες του Πύργου Τραμπ, τον Ιούνιο του 2015, όπου κι ανακοίνωσε την προεκλογική υποψηφιότητά του.

“Έγραψαν ένα πόρισμα και δεν υπήρξε παρακώλυση, αφού το εξέτασαν, ο εξαιρετικός υπουργός Δικαιοσύνης μας το διάβασε, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας.”

Ο [Μπαρ] είπε δεν υπάρχει τίποτα εδώ, δεν υπάρχει παρακώλυση. Έτσι, ανέφεραν μη παρακώλυση. Οπότε δεν έχουμε συνωμοσία, δεν έχουμε παρακώλυση κι ακόμη συνεχίζεται.”

Ακολουθώντας το κλασσικό για τον ίδιο, προεκλογικό του στυλ, ο πρόεδρος Τραμπ μίλησε 45 λεπτά περισσότερο από τον προγραμματισμένο χρόνο της ομιλίας του σε φεστιβάλ νεολαίας στην Ουάσινγκτον (Turning Point USA Teen Action Summit).

Πρόκειται για έναν συντηρητικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου. λυκείου και κολεγίων σε παναμερικανικό επίπεδο υπό την ηγεσία του πολιτικού ακτιβιστή Τσάρλι Κικ.

Το ακροατήριο του Αμερικανού προέδρου φορούσε καπέλα με το σύνθημα “Ας Κάνουμε την Αμερική Μεγάλη Πάλι.”

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ, ABC News

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει