ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Στο Δημαρχείο Βόλου για το 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Ανδρών (2 Videos)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ, ΤΗΝ ΜΑΣΚΟΤ και το http://www.w-polow-championshipsvolos2011.gr

Στην παρουσίαση του 16ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Ανδρών, που έγινε πριν λίγη ώρα στο Δημαρχείο του Βόλου και παρουσιάστηκαν το λογότυπο, η μασκότ και η ιστοσελίδα του Πρωταθλήματος, βρέθηκε το e-Volos.gr

Παρουσία του μέλους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Απόστολου Καζάκης, του Διευθυντή των αγώνων και υπευθύνου του κολυμβητηρίου “Βασίλειος Πολύμερος” Αλέκου Μεταφτσή, του Δημοτικού Συμβούλου Παύλο Μαβίδη και του Δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη, πριν λίγο στο Δημαρχείο της πόλης, έγινε ενημέρωση για την πορεία των προετοιμασιών και παρουσιάστηκαν το λογότυπο, η μασκότ και η ιστοσελίδα του Πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βόλο από τις 27 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τί δήλωσε ο Απόστολος Καζάκης, μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος:

Δείτε την παρουσιάση, όπως την επιμελήθηκε, ο Αλέκος Μεταφτσής, Διευθυντής των αγώνων και υπεύθυνος του κολυμβητηρίου “Βασίλειος Πολύμερος”:

Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 20 ομάδες χωρών από τις πέντε ηπείρους, μεταξύ των οποίων και η εθνική ομάδα Ελλάδας. Συνολικά, στο Βόλο αναμένονται 450 άτομα περίπου, αθλητές, προπονητές και συνοδοί ομάδων, από την Ευρώπη (Κροατία, Ισπανία, Σερβία, Γαλλία, Ιταλία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο), την Αμερική (ΗΠΑ, Βραζιλία, Μεξικό, Καναδάς, Πουέρτο Ρίκο), την Ασία (Ουζμπεκιστάν, Κουβέϊτ, Καζακστάν, Ιράν), την Αφρική (Αίγυπτος, Νότιος Αφρική) και την Ωκεανία (Αυστραλία).

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 72 αγώνες στα δύο κολυμβητήρια της πόλης, “Ιάσων Ζηργάνος” και “Βασίλειος Πολύμερος” και η τελετή έναρξής των θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου και ώρα 20.00 στην παραλία του Βόλου, μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Βόλου προχωρά στην εν λόγω διοργάνωση, παρά του ότι υπουργείο Πολιτισμού και Γ.Γ. Αθλητισμού δεν έχουν εξασφαλίσει την χρηματοδότηση των 300.000 ευρώ, για την οποία είχαν δεσμευτεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει