Προθεσμία ως τις 13/9 στην ΑΕΚ από τον αθλητικό δικαστήΤο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έδωσε προθεσμία στο ΤΑΑ ΑΕΚ έως τις 13 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να εξοφλήσει τις οφειλές του στους αθλητές Γιάννη Κυριακίδη, Σταύρο Κατσανεβάκη και στον προπονητή Χρήστο Ντόζη.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«Το ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ σχετικά με την υπ’αριθ κλήση 128, (13.6.2019 ) σε απολογία (σχετικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΤΑΑ ΑΕΚ προς τους αθλητές Ιωάννη Κυριακίδη και Σταύρο Κατσανεβάκη και προς τον προπονητή Χρήστο Ντόζη,) το ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ αποφάσισε να:

Αναβάλλει την έκδοση οριστικής απόφασης επί της παρούσας υπόθεσης, που εισήχθη ενώπιον του παρόντος δικαιοδοτικού Οργάνου με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 334/16.05.2019 έγγραφο του Προέδρου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού του άρθρου 77 του Ν. 2725/1999.

Ορίζει νέα ημερομηνία συζήτησης της ως άνω υπόθεσης την 13η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), προκειμένου, μέχρι την ημερομηνία αυτή, το Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ) να εξοφλήσει τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας οφειλόμενα ποσά.

Διατάσσει την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο τρόπο, στο Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ), καλούμενο, ταυτόχρονα, το τελευταίο, κατά την ως άνω ημεροχρονολογία, είτε να υποβάλει έγγραφο υπόμνημα είτε να εμφανιστεί ενώπιον του παρόντος δικαιοδοτικού Οργάνου και να απαντήσει, ειδικά και αιτιολογημένα, εάν έχει εξοφλήσει τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας οφειλόμενα ποσά.»


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019, 21:09

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει