Προληπτικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό ζητεί η Ένωση Αστυνομικών στα Ιωάννινα


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020, 14:19

Προληπτικούς ελέγχους στις υπηρεσίες όπου εντοπίζονται θετικά κρούσματα ζητεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων, με έγγραφό της προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι αστυνομικός της υπηρεσίας που στεγάζεται στο Αστυνομικό Μέγαρο βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο ίδιος όπως και ένας ακόμη αστυνομικός που αποτελεί στενή επαφή βρίσκονται σε καραντίνα.

«Ήταν ζήτημα λοιπόν χρόνου να επισκεφτεί και την πόρτα μας, καθώς έπειτα από τεστ εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί σε Κεντρική Υπηρεσία των Ιωαννίνων και βρίσκεται ήδη σε κατάσταση «καραντίνας». Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε στον συνάδελφο ολόψυχα, περαστικά και σύντομα  να επιστρέψει στα καθήκοντά του, όμως όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, το γεγονός αυτό και μόνο προκαλεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό  στους  συνυπηρετούντες συναδέλφους και στις οικογένειές τους», αναφέρει στην επιστολή της η Ένωση Αστυνομικών.

Προκειμένου, όπως σημειώνει, να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις ζητά την διενέργεια προληπτικών ελέγχων από Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ για το προσωπικό των υπηρεσιών όπου εντοπίζονται κρούσματα, τόσο για την προστασία του προσωπικού, όσο και των εκατοντάδων συναλλασσόμενων πολιτών. 

 

Πηγή: Epiruspost.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020, 14:19

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει