Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανακοίνωση του e-Volos.gr προς τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τα εκατοντάδες e-mail’s σας, αλλά και ένα κατευθυνόμενο δημοσιεύμα στον τοπικό Τύπο

Λόγω των εκατοντάδων αποστολών e-mail’s σας, τα οποία από χθες το μεσημέρι έχουν κατακλύσει το inbox του επίσημου e-mail μας, αλλά και ενός κατευθυνόμενου δημοσίευματος στον σημερινό τοπικό Τύπο, με αφορμή το χθεσινό τηλεοπτικό παραλήρημα της Βουλευτού Μαγνησίας Ροδούλας Ζήση, εναντίον, μεταξύ όλων των άλλων και του Διευθυντή του e-Volos.gr Αντώνη Κουμιώτη, η δημοσιογραφική ομάδα του e-Volos.gr δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Όταν, πριν από έναν περίπου μήνα, ξεκινούσαμε την λειτουργία του e-Volos.gr και δεδομένης της απειρίας μας, όχι – όχι της δημοσιογραφικής, αλλά ως προς το “παιχνίδι” της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, ήμασταν απολύτως βέβαιοι ότι στην πορεία, επειδή ακριβώς δεν γνωρίζαμε αυτό το “παιχνίδι”, θα δεχόμασταν απανωτά πυρά από τους πρωταγωνιστές της παρα-πολιτικής αυτού του τόπου. Όταν μάλιστα είδαμε την τεράστια ανταπόκριση όλων εσάς, τότε σιγουρεύτηκαμε και προετοιμαστήκαμε για τα πάντα.

Ως εκ τούτου, το χθεσινό τηλεοπτικό παραλήρημα, στο Πανθεσσαλικό Τηλεοπτικό Δίκτυο ASTRA TV, της Βουλευτού Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Ροδούλας Ζήση, εναντίον, μεταξύ όλων των άλλων και του Διευθυντή του e-Volos.gr Αντώνη Κουμιώτη, θα παραμείνει από εμάς ασχολίαστο.

Αφενός γιατί ο κ. Αντώνης Κουμιώτης είναι Κύριος του εαυτού του και δεν θα χρησιμοποιούσε στιγμή το υπό την ιδιοκτησία του Μέσο Ουσιαστικής Ενημέρωσης των Βολιωτών, το e-Volos.gr, για τις καθημερινές του δημοσιογραφικές αντιπαραθέσεις και αφετέρου γιατί ο δημόσιος λόγος του μας κάλυψε απόλυτα ως δημοσιογραφική ομάδα.

Αυτό σημαίνει, αγαπητοί χρήστες του e-Volos.gr, ότι σαφώς και δεν θα σχολιάσουμε, όπως διερωτάστε στα εκατοντάδες e-mail’s σας, τα χθεσινά παρα-τράγουδα και τον παρα-πολιτικό λόγο της Αντιπροέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου Ροδούλας Ζήση.

Και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία, γιατί αντιλαμβανόμαστε στο ακέραιο την πολιτική της ανασφάλεια, η οποία μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και μάλιστα με την ωμή παρέμβαση του υπουργού Παύλου Γερουλάνου της κυβέρνησης την οποία πιστά υπηρετεί και τα νομοσχέδια κατά των Μαγνησιωτών, όπως το περίφημο μεσοπρόθεσμο, της οποίας υπερψηφίζει, είναι εμφανής.

Αυτός που θα κρίνει, αγαπητοί χρήστες του e-Volos.gr, την κ. Ροδούλα Ζήση, πάντα ως πολιτική προσωπικότητα, τόσο για το χθεσινό τηλεοπτικό της παραλήρημα, όσο και για τις πολιτικές επιλογές της, είστε εσείς και θα το κάνετε στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.

Εμείς είμαστε εδώ και το τονίζουμε αυτό, για να μεταδίδουμε την είδηση, μακρυά από σκοπιμότητες και συμφέροντα, ακόμα και του ίδιου του Διευθυντή του e-Volos.gr. Χθες και σήμερα, μάλιστα, το αποδεικνύουμε έμπρακτα.

Εις ότι αφορά την ιστορική εφημερίδα της πόλης μας “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ”, συντάκτρια της οποίας υπογράφει, στη σημερινή της έκδοση κατευθυνόμενο παρα-πολιτικό σχόλιο, μέσω του οποίου χαρακτηρίζει, φωτογραφίζοντάς τον, τον Διευθυντή του e-Volos.gr Αντώνη Κουμιώτη, ως “αμετροεπή”, θέλουμε να ενημερώσουμε, τόσο την Διοίκησή της, όσο και την δημοσιογραφική της ομάδα, ότι οι συλληφθέντες φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είναι 17 και όχι 15, όπως σήμερα δημοσιεύουν.

Κρίμα, που, στον βωμό της παρα-πολιτικής, η ιστορικότερη εφημερίδα της πόλης, “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ”, έχασε και αποδεδειγμένα πλέον, την εγκυρότητά της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει