Προσφυγή της «Ανοιχτής Πόλης» για τον «Μεγάλο Περίπατο»: Η απάντηση Μπακογιάννη


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 21:30

Στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων για τους δυο διαγωνισμούς προμήθειας του σχετικού εξοπλισμού που πραγματοποίησε ο δήμος Αθηναίων για τον «Μεγάλο Περίπατο», προσέφυγε η παράταξη «Ανοιχτή Πόλη».

Στην απάντηση του προς την παράταξη ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, τονίζει ότι ο Μεγάλος Περίπατος «που αλλάζει και μπαίνει σε μία περίοδο μακριά από μικροκομματικά συμφέροντα» έγινε με απόλυτη διαφάνεια και διαρκή διαβούλευση.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, στην απάντησή του απευθύνεται στον ίδιο τον επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Νάσο Ηλιόπουλο, κατηγορώντας τον ότι «δυστυχώς, βάζει και βγάζει το κομματικό του κοστούμι, με τέτοια ταχύτητα που δεν τον προλαβαίνουμε. Υπερψηφίζει τον Μεγάλο Περίπατο, αλλά καθημερινά τον υπονομεύει δυσφημίζοντάς τον. Γνωρίζει ότι ο Μεγάλος Περίπατος, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει αν οι συμβάσεις του δεν είχαν ελεγχθεί ως προς την ουσία τους και επί της διαδικασίας, από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Επιμένει όμως, να μεταφέρει την κεντρική πολιτική σκηνή στον δήμο των Αθηναίων».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 21:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει