Προσωπικά αντικείμενα του Χιου Χέφνερ πωλήθηκαν σε δημοπρασίαΑντικείμενα από την προσωπική συλλογή του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τεύχους του περιοδικού, πωλήθηκαν σε δημοπρασία.

Η συλλογή του Χιου Χέφνερ, εκλιπόντα ιδρυτή της αυτοκρατορίας του Playboy, δημοπρατήθηκε από τον οίκο Julien’s Auctions και τα έσοδα θα αξιοποιηθούν από μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Το αντικείμενο που πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ ήταν μία vintage γραφομηχανή Underwood Standard Portable, την οποία ο Χέφνερ χρησιμοποιούσε στο κολλέγιο, αλλά και για την πρώτη έκδοση του πρώτου τεύχους του Playboy. Η γραφομηχανή πουλήθηκε 162.500 δολάρια.

Άλλα είδη που αποκτήθηκαν από συλλέκτες ήταν πλήρης προσωπική σειρά δεμένων τόμων περιοδικών Playboy από το 1953-2013 του Χέφνερ, που πωλήθηκε έναντι 76.800 δολαρίων κι ένα χρυσό δαχτυλίδι 14 καρατίων με πλακέτα στο κέντρο που ανοίγει για να αποκαλύψει μία θήκη που περιέχει χάπι… Viagra, το οποίο πωλήθηκε για 22.400 δολάρια.

Το δερμάτινο τζάκετ του Χέφνερ, Jeff Hamilton Los Angeles Lakers πωλήθηκε 16.000 δολάρια και το δαχτυλίδι του 1980 «N.B.A. World Champions» Los Angeles Lakers έναντι 53.125 δολαρίων.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018, 04:47

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει