Πρωταπριλιάτικο ψέμα με την Πρώτη Κυρία να σερβίρει παγωτά μεταμφιεσμένη σε αεροσυνοδόΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, 13:13

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, μεταμφιέστηκε χθες σε αεροσυνοδό και σέρβιρε παγωτά σε αυτούς που τη συνόδευαν σε πτήση, καταφέρνοντας να ξεγελάσει με το πρωταπριλιάτικο αστείο της ακόμα και την ομάδα της.

Τα μέλη του πληρώματος, των μυστικών υπηρεσιών και του Τύπου πήραν το επιδόρπιο που τους προσέφερε μια μελαχρινή γυναίκα με κοντά μαλλιά, η οποία φορούσε μαύρη μάσκα και σήμα με το όνομα «Τζάσμιν» και η οποία μοίραζε το γεύμα σε πτήση με την οποία επέστρεφε η Πρώτη Κυρία στην Ουάσινγκτον έπειτα από επίσκεψη στην Καλιφόρνια.

Πέντε λεπτά αργότερα, η «Τζάσμιν» εμφανίστηκε ξανά μπροστά στους δημοσιογράφους που τη συνόδευαν, χωρίς την περούκα της, και τους αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα λέγοντας: “Πρωταπριλιάτικο ψέμα!”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζιλ Μπάιντεν κάνει κάποιο αστείο στους συνεπιβαίνοντές της σε αεροπλάνο.

Την περίοδο που ο σύζυγός της ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, εκείνη κρύφτηκε κάποια φορά μέσα σε ντουλαπάκι αποσκευών πάνω από τα καθίσματα του αεροσκάφους Air Force Two, που μεταφέρει τον αντιπρόεδρο, και φώναξε «Μπου!» στον πρώτο άνθρωπο που το άνοιξε, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν το πρωταπριλιάτικο αστείο που έκανε χθες η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ομολόγησαν ότι «ξεγελάστηκαν εντελώς» από τη μεταμφίεσή της, προσθέτοντας ότι το μόνο παρήγορο ήταν ότι ούτε η ίδια η ομάδα της δεν την αναγνώρισε. Τώρα, όσον αφορά το παγωτό βανίλια με επικάλυψη σοκολάτας που τους σέρβιρε, είπαν ότι ήταν «νοστιμότατο».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, 13:20Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει