Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Πτήση πρόκρισης για τους Ερυθρόλευκους του Βόλου

Για το Λουξεμβούργο, όπου την Πέμπτη (21:00, Nova) θα αντιμετωπίσει την άσημη Ντιφερντάνζ, αναχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι παίκτες του Χάβι Γκράθια είναι αισιόδοξοι, αλλά προσγειωμένοι, καθώς δεν θέλουν να υποτιμήσουν τους Κυπελλούχους Λουξεμβούργου.

“Είμαστε πανέτοιμοι. Δεν θα είναι εύκολο. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εφόσον τα καταφέρουμε, τότε, θα πάμε καλά. Το παν είναι να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο”, δήλωσε στο αεροδρόμιο ο αρχηγός των Βολιωτών, Λεάντρο Άλβαρες.

Με την αποστολή δεν ταξίδεψαν δύο από τους πιο πολύτιμους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Ο λόγος για τον τραυματία Χαβιέρ Ούμπιδες και τον τιμωρημένο Καλίφα Σανκαρέ.”Είμαστε πανέτοιμοι. Δεν θα είναι εύκολο. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εφόσον τα καταφέρουμε, τότε, θα πάμε καλά. Το παν είναι να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο”, δήλωσε στο αεροδρόμιο ο αρχηγός των Βολιωτών, Λεάντρο Άλβαρες.

Με την αποστολή δεν ταξίδεψαν δύο από τους πιο πολύτιμους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Ο λόγος για τον τραυματία Χαβιέρ Ούμπιδες και τον τιμωρημένο Καλίφα Σανκαρέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει