Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Πυλώνας φωτισμού ξεριζώθηκε από τον αέρα στην Κρήτη

Ισοπέδωσε 3 αυτοκίνητα έξω από το γήπεδο του ΟΦΗ

Ο νοτιάς που σαρώνει από το πρωί την Κρήτη φαίνεται ότι είχε ολέθρια αποτελέσματα στην περιοχή των Καμινίων, όπου βρίσκεται το γήπεδο του ΟΦΗ. Ο πυλώνας φωτισμού που βρίσκεται πάνω από τη θύρα 1 του γηπέδου, φαίνεται ότι υποχώρησε από την πίεση των θυελλωδών ανέμων και η τεράστια σιδερένια κατασκευή προσγειώθηκε πάνω σε τρία αυτοκίνητα και ένα σπίτι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Μετά το συμβάν επικράτησε πολύ μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή αφού οι κάτοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία προκειμένου να δει πως μπορεί να βοηθήσει στην ανέλκυση της τεράστιας κατασκευής ενώ – ευτυχώς – κανείς δεν έπαθε τίποτα από την πτώση. Την ώρα που ο πυλώνας έπεφτε κανείς άνθρωπος δεν περνούσε από κάτω ωστόσο οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν, λένε οι πληροφορίες, είναι μεγάλες.

Ωστόσο ο σημερινός νοτιάς που σαρώνει το νησί έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Ήδη τρεις πτήσεις που είχαν προορισμό το Ηράκλειο δεν κατάφεραν τελικά να προσγειωθούν ενώ προβλήματα καταγράφονται και στο οδικό δίκτυο από τα … ιπτάμενα αντικείμενα που καταλήγουν στα μπαρ -μπριζ και στους τροχούς των οδηγών. Επίσης σκουπίδια έχουν εμφανιστεί παντού αφού ο αέρας τα έχει …ξετρυπώσει. Έτσι η πόλη που ετοιμάζεται να εορτάσει την εθνική επέτειο είναι γεμάτη από δαύτα.

27e10f508e658ad846d11e35a092502a_L.jpg
pilonas_2.jpg
Πηγή – Νewsbeast.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει