Πυροσβέστες έπεσαν θύματα κλοπής ενώ πήγαιναν να σβήσουν φωτιά


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, 03:15

Πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί πλησίον του καταυλισμού Ρομά του Πυρίου, κλήθηκε να κατασβέσει πλήρωμα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών, το οποίο όμως ενεπλάκη σε ένα απίστευτο περιστατικό.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, οι δύο πυροσβέστες που κλήθηκαν να κάνουν το καθήκον τους, δέχτηκαν ξαφνικά επίθεση από ομάδα Ρομά που είχαν πρόθεση να τους ληστέψουν.

Πράγματι, από τον έναν πυροσβέστη οι ληστές κατόρθωσαν να του αφαιρέσουν χρυσή αλυσίδα και από τον έτερο να του αποσπάσουν όσα χρήματα είχε επάνω του.

Πράγματι από τον έναν τον πυροσβέστη οι ληστές κατόρθωσαν να του αφαιρέσουν τη χρυσή αλυσίδα και από τον έτερο να του αποσπάσουν όσα χρήματα είχε επάνω του, ενώ επόμενος στόχος ήταν το πυροσβεστικό όχημα! Το πρωτοφανές πλιάτσικο που επιχείρησαν δεν ολοκληρώθηκε καθώς οι πυροσβέστες πρόλαβαν να απομακρύνουν το όχημα και να ζητήσουν βοήθεια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, με την Ασφάλεια Θηβών να αναλαμβάνει την προανάκριση και την υποχρέωση να συλλάβει τους δράστες της θρασύτατης ληστείας.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, 03:16

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει