«Πως είναι δυνατόν να παίξουμε σε αυτόν τον αγώνα;»Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021, 20:45

Με περίσσιο εκνευρισμό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού, εκνευρίστηκε αρχικά από κάτι που του φώναξε κάποιος απ’ την εξέδρα, ενώ ακολούθως στις τοποθετήσεις που έκανε στη NOVA, όχι μόνο δεν δήλωσε μετανιωμένος απ’ την απόφασή του να δώσει 9 μέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τις γιορτές, επιτρέποντας τα υπερατλαντικά ταξίδια των Λατινοαμερικάνων, αλλά θύμωσε με τη σχετική ερώτηση.

«Είναι από τα ματς που όλοι έχουν δίκιο και κανένας δεν έχει δίκιο. Μπορεί κι εγώ κι εσείς κι ο κύριος να λέει ότι έχει δίκιο κι όλοι να έχουν άδικο. Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου όταν σου λείπουν πέντε βασικοί παίκτες το αισθάνεσαι. Και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα δεν κατανοώ την απόφαση της Λίγκας. Έχουμε πέντε παίκτες θύματα του κορωνοϊού. Θα μου πείτε ο ένας είναι στη Βραζιλία, αλλά κι αυτός νοσεί. Έχουμε πέντε παίκτες. Πώς είναι δυνατόν να παίξουμε αυτόν τον αγώνα;

Αντιμετωπίσαμε δύσκολες στιγμές. Υπήρξαν οι φάσεις που ο τερματοφύλακάς μας τις αντιμετώπισε, δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει. Κάναμε καλή προσπάθεια. Νέοι παίκτες που επέστρεψαν, ήταν ικανοποιητικοί, όχι απολύτως, αλλά στάθηκαν στο ύψος τους. Θέλαμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και θα μπορούσαμε. Δεν είμαι απογοητευμένος. Οι νίκες είναι αυτές που μετράνε…» τόνισε αρχικά ο Μπόλονι και συμπλήρωσε για το πως μπορεί να μην είναι απογοητευμένος όταν η ομάδα του έχασε άλλους δύο βαθμούς στην προσπάθειά της να προσεγγίσει τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια»:

«Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Εάν δεν βλέπουμε στο πρόσωπό μου την απογοήτευση, είναι γιατί είμαι αρκετά ρεαλιστής για να ξέρω τι μπορώ να πάρω από αυτήν την ομάδα και προσπάθησα να μην είμαι πολύ έντονος στις δηλώσεις μου ή να κρύψω κάποια ένταση. Δώσαμε τη μάχη μας και αντιμετωπίσαμε τη μάχη με το υλικό που διέθετε και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε».

Όσο για το εάν έχει μετανιώσει με τη μεγάλη άδεια και τα υπερατλαντικά ταξίδια των παικτών του; «Αυτό που λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι ηλιθιότητα να μου κάνετε αυτήν την ερώτηση. Όταν ένας παίκτης θέλει να πάει να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια στη χώρα του, πώς εγώ θα του πω να μην πάει; Σε όλον τον κόσμο ουδείς γνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε για ν’ αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό. Να σας πω ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπως ο Κουρμπέλης και ο Τζαβίδας που κόλλησαν εδώ».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021, 20:48Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει