Πώς μας ξέφυγε η οντισιόν;Γιώργος Αρκουλής

Μια είδηση για να θεωρηθεί πλήρης πρέπει να είναι καλύπτει πέντε δεδομένα: Ποιος, πού, πότε, πως και γιατί! Πρόκειται για μία από τις πρώτες οδηγίες που εισπράττει ο υποψήφιος δημοσιογράφος.  Από αυτή την άποψη η είδηση –με εικόνα- που παρουσίασε ο Χατζηνικολάου στο χθεσινό κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 δεν ήταν πλήρης, αλλά έτσι έπρεπε να γίνει. Σκέφτεστε πόσες χιλιάδες ωραίοι και ωραίες σε ανάστημα, μπούστο και άλλα «κρυφά προσόντα» θα έσπευδαν στην διεύθυνση της εταιρείας παραγωγής προκειμένου να διεκδικήσουν συμμετοχή σε ταινίες πορνό και μαζί τα δώδεκα χιλιάρικα μισθό; Καλά διαβάσατε. Διότι με βάση το ρεπορτάζ (που έδειξε πρόσωπα αλλά και δηλώσεις «υποψηφίων», οι οποίοι υπερασπίστηκαν το σπάσιμο των ταμπού), οι ουρές στον χώρο της…οντισιόν ήταν ατέλειωτες και αν θέλουμε το πιστεύουμε. Ένα ακόμη στοιχείο: θέσεις πορνοστάρ –προφανώς λάϊτ συμμετοχής- διεκδίκησαν και μπόλικοι υπερήλικες, που προφανώς πιστεύουν ότι οι αξίες τους είναι…σταθερές, πέραν του απαιτούμενου θάρρους!

Κατά τα άλλα, η βιομηχανία των ερωτικών ταινιών σε παγκόσμια κλίμακα –όπως αναφέρθηκε- προσφέρει στο κοινό ετησίως πάνω από δώδεκα χιλιάδες φιλμ, που αποφέρουν στους παραγωγούς πάνω από δώδεκα δισεκατομμύρια δολάρια.

* Στο μεταξύ, το ιστορικό «Ολύμπικο» της Ρώμης, περιμένει απόψε τα παλικάρια της εθνικής μας ποδοσφαίρου που θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο του ομίλου –και πανίσχυρη μετά το προηγούμενο κάζο να μείνει εκτός μουντιάλ- Ιταλία. Να ελπίζουμε σε αξιοπρεπή εμφάνιση; Ποιος ξέρει…


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019, 01:21

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει