Π. Λαφαζάνης: Να διαψεύσουμε τις ψευτοδημοσκοπήσεις«Εδώ στον Κορυδαλλό υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία, μεγάλες καθυστερήσεις και μεγάλες ουρές για να ψηφίσεις. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην οργάνωση των εκλογών. Οι πολίτες ψάχνουν μόνοι τους τα ψηφοδέλτια για να ψηφίσουν, λόγω έλλειψης εφορευτικών επιτροπών. Ταυτόχρονα υπάρχουν σωρεία καταγγελιών για καταδολίευση των εκλογικών διαδικασιών» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο γραμματέας του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο εκλογικό τμήμα 5740 του Κορυδαλλού.

«Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι συνεχίζεται η ψηφοφορία στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας.

Η κυβερνητική παχυδερμία δεν έχει όρια. Ταυτόχρονα, έχουμε πολλές διαμαρτυρίες απ’ όλη την Ελλάδα ότι σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν δίδονται και δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας» είπε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Η ακεραιότητα των εκλογών είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή».

Και κάλεσε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν. «Να ψηφίσουν για να διαψεύσουν και να ανατρέψουν τις ψευτοδημοσκοπήσεις. Να ψηφίσουν για μια προοδευτική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, πρώτο βήμα της οποίας θα είναι μια ισχυρή ΛΑΕ μέσα στην Ευρωβουλή. Ισχυρή ΛΑΕ στην ευρωβουλή θα είναι μια βόμβα για το σάπιο, διεφθαρμένο, υπαλληλικό και παρακμιακό πολιτικό κατεστημένο», κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, 13:05

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει