Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Π. ΜΠΑΤΖΙΑΚΑΣ: “Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει”

Ανακοίνωση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε και ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας Πέτρος Μπατζιάκας, η οποία έχει ως εξής:

“Ο Ολυμπιακός Βόλου με τις επιτυχίες του στους αγωνιστικούς χώρους πολλούς ενόχλησε. Το ποδοσφαιρικό κατεστημένο της χώρας δεν άντεξε την αξιοθαύμαστη πορεία μιας ομάδας της περιφέρειας στο Αθηνοκεντρικό -και στο ποδόσφαιρο- ελληνικό κράτος.

Η ομάδα στοχοποιήθηκε πολύ πριν τη χθεσινή ελεγχόμενη από κάθε άποψη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής. Οι νυχτερινές αποφάσεις, ενώ ξημερώνει η μέρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού Βόλου, μόνο θλίψη για τους θεσμούς του ελληνικού Αθλητισμού μπορούν να προκαλέσουν.

Ο αποκλεισμός της ομάδας του Βόλου και η κατευθυνόμενη απαξίωσή της από τα Μ.Μ.Ε της Αθήνας τον τελευταίο μήνα, δεν άφηνε καμία αμφιβολία ούτε στον πλέον καλόπιστο για την χθεσινή απόφαση.

Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη ούτε στη δευτεροβάθμια επιτροπή που θα ακολουθήσει. Οι βασιλιάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πλέον ολόγυμνοι και όχι λόγω θέρους!

Αν η χθεσινή απόφαση δεν εξυπηρετούσε συμφέροντα των “καλών παιδιών” της ποδοσφαιρικής πιάτσας, θα υποβίβαζαν τον Ολυμπιακό στην Β’ Εθνική απευθείας, αφού για αγώνες αυτής της κατηγορίας ελέγχεται και θα κέρδιζαν την άνοδο ομάδες της Β’ Εθνικής και φυσικά δεν θα παρέμεναν στην υποτιθέμενη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαιρικά ρετάλια, τα οποία κονιορτοποιήθηκαν στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά τυχαίνει να διαθέτουν… πατέρες κουμανταδόρους και του Αθλητισμού.

Η τοπική κοινωνία θα διεκδικήσει το δίκιο της στην τακτική Δικαιοσύνη της Ελλάδας και της Ευρώπης και όπου αλλού χρειαστεί.

Αν νομίζουν, τα κυκλώματα, ότι θα ρίξουν το λίθο του αναθέματος σε μια ομάδα της περιφέρειας που έκανε το λάθος να κερδίσει όλους τους …μεγάλους μέσα στο γήπεδο, είναι γελασμένοι. Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει