Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ρ. ΖΗΣΗ: “Ευελπιστώ στην βαρύτητα των αποφάσεων της τακτικής δικαιοσύνης”

Δήλωση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου έκανε και η Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Ροδούλα Ζήση. Από το γραφείο Τύπου της Βουλευτή μας ήρθε η κάτωθι ανακοίνωση:

“Η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι κοινός στόχος της πολιτείας και της φίλαθλης κοινωνίας της χώρας μας. Τα φαινόμενα στρεβλώσεων στον αθλητισμό είναι υπόθεση της αθλητικής δικαιοσύνης της οποίας οι αποφάσεις, εκ των ων ουκ άνευ, θα τιμωρούν την παρανομία και θα δικαιώνουν το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει κερδίσει τη θέση του με όμορφες μάχες στους αγωνιστικούς χώρους δεν μπορεί να αδικείται, ως θύμα, για την παθογένεια του συστήματος του ποδοσφαίρου.

Η απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα και ευελπιστώ στην βαρύτητα των αποφάσεων της τακτικής δικαιοσύνης, αφού είναι γνωστό ότι ποινές επιβάλλονται μόνο όταν υπάρχουν αποδείξεις και όταν υπάρξει απόφαση από τα αθλητικά δικαστήρια.

Είναι αυτονόητη και δεδομένη η στήριξή μου στην ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, μια ομάδα-πρεσβευτή της πόλης μας, που ξέρει να αγωνίζεται και να νικά, δίνοντας προστιθέμενη αξία στο ποδόσφαιρο και στις προοπτικές της τοπικής μας κοινωνίας. Έχω κάνει ήδη παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση για την άρση της αδικίας απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει