Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Σήμερα η νεκροψία της Winehouse

Σήμερα θα γίνει η νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της διάσημης βρετανίδας τραγουδίστριας Έιμι Ουάινχαουζ, η οποία βρέθηκε νεκρή το Σάββατο, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

“Η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει εντός της ημέρας”, σημειώνει η Σκότλαντ Γιαρντ σε ανακοίνωσή της.

Η Ουάινχαουζ, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα νεκρή στο διαμέρισμά της στη συνοικία Κάμντεν του Λονδίνου σε ηλικία 27 ετών.

Εν αναμονή της νεκροψίας και της έρευνας που διεξάγεται, μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την κηδεία της τραγουδίστριας.

Σήμερα το πρωί, ο πατέρας και η μητέρα της, επισκέφθηκαν το διαμέρισμά της. Ο πατέρας της δήλωσε “συντετριμμένος”, την ώρα που χαιρετούσε ορισμένους από τους θαυμαστές της που εξακολουθούν να βρίσκονται έξω από το σπίτι της.

Το πεζοδρόμιο έξω από την κατοικία της έχει γεμίσει με λουλούδια, φωτογραφίες, κάρτες και κεριά που έχουν αφήσει θαυμαστές της.

“Δεν μπορώ να σας πω τί σημαίνει για μας που σας βλέπουμε συγκεντρωμένους εδώ”, δήλωσε ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της ξέσπασε σε κλάματα διαβάζοντας τα μηνύματα που έχουν αφήσει οι θαυμαστές της κόρης της.

Πηγή – StreetPress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει