Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Σαμαράς: Εκλογές τώρα – ΟΧΙ στη συγκυβέρνηση

Συνέντευξη στον «Τύπο της Κυριακής» παραχώρησε ο Αντ. Σαμαράς στην οποία ζητά για ακόμα μία φορά εκλογές, ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης.

Έντονη κριτική ασκεί για ακόμα μια φορά ο Αντ. Σαμαράς στην κυβέρνηση μιλώντας για αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης και πρόγραμμα που δεν βγάζει: «ασφαλώς υπήρξαν και υπάρχουν πολλά λάθη και υστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος αλλά το ίδιο το πρόγραμμα δημιουργεί ύφεση πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που προέβλεπαν. Και γι’αυτό δεν πιάνει τους στόχους του».

Αντ’ αυτού επέμεινε στο πρόγραμμα της ΝΔ και μίλησε για την ανάγκη μείωσης των φορολογικών συντελεστών που θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις ανάπτυξης στη χώρα.

Στο στόχαστρό του όμως βρέθηκε και ο υπουργός οικονομικών με αφορμή την αποχώρηση της τρόικας και την συνέντευξη Βενιζέλου «έκαναν ολόκληρη συνέντευξη τύπου για να διαψεύσουν αυτό που οι ίδιοι διέδιδαν» ενώ προέβλεψε πως «σύντομα θα βάλουν και πάλι διλήμματα στο λαό επενδύοντας στο φόβο. Ότι δηλαδή κινδυνεύει η επόμενη δόση κλπ. Το γνωστό κακοπαιγμένο έργο».

Τέλος, παρά τις φήμες περί συγκυβέρνησης που ακούγονται το τελευταίο διάστημα με αφορμή την συναίνεση της Συγγρού στο θέμα της παιδείας ο Αντ. Σαμαράς δήλωσε πως «δική μας επιλογή είναι να ζητήσουμε από το λαό ισχυρή εντολή για καθαρές λύσεις . Ο λαός δεν θέλει μια κυβέρνηση κουρελού , όπου όλοι τσακώνονται για μια «θεσούλα». Τέτοιοι «ζεστο-θεσούληδες» υπήρξαν πάντα μόνιμοι εχθροί του Έθνους μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει