ΣΑΡΩΣΕ σε νούμερα η χθεσινή εκπομπή του Βολιώτικου "Marconi Radio 96,1 F.M." (Ηχητικά)

AKOMA και εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, άκουγαν Marconi και Αντώνη Κουμιώτη…

ΜΕ ΠΑΝΩ από 20 συνεντευξείς και ζωντανές συνδέσεις με την Βουλή, τις Βρυξέλλες, ακόμα και τη Νέα Υόρκη, ο Βόλος έβαλε τα γυαλιά στις αθηναϊκές υπερ-παραγωγές…

7 περίπου ολόκληρες ώρες ζωντανής μετάδοσης απολαύσαμε χθες από το “Marconi Radio 96,1 F.M.” του Βόλου και την εκπομπή “Συμβαίνει Τώρα” του Αντώνη Κουμιώτη, στην οποία φιλοξενήθηκαν πάνω από 20 καλεσμένοι και μάλιστα πρώτης γραμμής.

Την αρχή έκανε στις 6 και κάτι ο ανταποκριτής Μανώλης Σπινθουράκης από τις Βρυξέλλες, για να ακολουθήσει ο Διευθυντής της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” Πάνος Αμυράς.

Ακολούθησε ο Βουλευτής Β’ Αθήνας του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα προέβλεψε ότι “ο κύριος Παπανδρέου έχει τελειώσει”:

Ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος ανέλαβε τον σχολιασμό και ακολούθως, ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Σκορδάς, να ξεκαθαρίσει τα όποια θολά σημεία των προχθεσινών δηλώσεων Σαμαρά:

Εν συνεχεία ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Καρτάλης, ένας δηλαδή εξ’ αυτών που προχθές δήλωσαν την αντίθεσή τους, προχώρησε στην αναμενόμενη δήλωση στήριξης τελικώς στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, δηλώνοντας:

Ακολούθησαν οι Βουλευτές Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΚΕ, Θανάσης Νάκος και Απόστολος Νάνος, ο πρώην Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Βουλής, αλλά και νυν ειδικός Σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά σε θέματα Διαφάνειας, Γιώργος Σούρλας, καθώς και ο Γ.Γ. του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Απόστολος Παπατόλιας.

Ακολούθησε ο σχολιασμός του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα, ο οποίος μάλιστα προανήγγειλε αποκαλύψεις στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας “Το Παρασκήνιο”.

Ζωντανή σύνδεση με την Βουλή και τον Ανδρέα Μπελεγρή της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” και του ProtoThema.gr

Την δήλωση της βραδιάς έκανε ο Βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣυΡιζΑ Παναγιώτη Λαφαζάνης, όταν ερωτώμενος από τον Αντώνη Κουμιώτη πού είναι εδώ και τόσες ώρες ο Πρωθυπουργός, του απάντησε με νόημα “Στο μαγειρείο…”.

Ακολούθησε ο Αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άκης Γεροντόπουλος και η συνέχεια δόθηκε με τον Τάκη Χατζή του NewPost.gr, τον Γιώργο Χριστοφορίδη του NewsBomb.gr και έναν από τους συντάκτες του blog ΠΡΕΖΑ TV.

Η αυλαία έπεσε με τον ανταποκριτή Δημήτρη Φιλιππίδη από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος μετέφερε τις πρώτες αντιδράσεις του Λευκού Οικού και των αμερικανικών Μέσων Ενημέρωσης, αλλά και των Ομογενών μας.

Η εκπομπή, που ξεκίνησε από τις 6.00 χθες το απόγευμα, ολοκληρώθηκε στη 1.00 σήμερα τα ξημερώματα, με την συντακτική ομάδα του e-Volos.gr, όπου και την επιμελείται, να “συλλαμβάνει” Βουλευτές, συνεργάτες τους, ακόμα και ρεπόρτερ, να την παρακολουθούν ακόμα και μέσα από την Βουλή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει