«Σεξουαλική αίρεση» κακοποιούσε ανήλικα κορίτσια για 30 χρόνια


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 12:53

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η αποκάλυψη μιας «σεξουαλικής αίρεσης» που στρατολογούσε νεαρά ανήλικα κορίτσια και τα κακοποιούσε σεξουαλικά για περισσότερα από τριάντα χρόνια. 

Μετά από εξονυχιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Νοβάρα κοντά στο Μιλάνο, η ιταλική αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη της αίρεσης. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, επικεφαλής ήταν ένας 77χρονος, γνωστός ως «Ο Γιατρός», που δεν κατονομάστηκε από την αστυνομία.

Οι γυναίκες που στρατολογούνταν στην αίρεση υφίσταντο πλύση εγκεφάλου και κακοποιούνταν «με πολλούς τρόπους» σύμφωνα με την αστυνομία. «Ο Γιατρός» φέρεται να χρησιμοποιούσε μια σειρά επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων, σχολές χορού, βιοτεχνίες και εκδοτικούς οίκους για να δελεάσει τις ευάλωτες και συχνά ευκατάστατες γυναίκες τις οποίες στη συνέχεια προσηλύτιζε.

Μεταξύ των πιο πιστών οπαδών του «Γιατρού» ήταν ψυχολόγοι, οι οποίοι βοήθησαν στον εντοπισμό και την προσηλύτιση γυναικών. 

Η ιταλική Il Messaggero, αναφέρει ότι οι γυναίκες υφίσταντο «αφόρητα βασανιστήρια και κακοποίηση κάθε είδους», σύμφωνα με την αστυνομία. Μάλιστα, αποκαλούσαν η μία την άλλη «τέρας» και δεν τους επιτρεπόταν να γνωρίζουν ή να αναφέρουν το όνομα του ηγέτη τους. 

Μόλις εντάσσονταν στην αίρεση, οι γυναίκες έπρεπε να πείσουν τους συγγενείς τους να συμμετάσχουν κι αυτοί στην αίρεση αλλιώς διέκοπταν κάθε σχέση μαζί τους. Στη συνέχεια ο «Γιατρός» επέλεγε σε ποιο πόστο θα εργάζονταν ενώ σε κάποιες γυναίκες δίνονταν και σπίτια ώστε να είναι πλήρως εξαρτημένες από την αίρεση. O «Γιατρός» υπαγόρευε κάθε τους κίνηση, ακόμα και με ποιον μπορούσαν να μιλήσουν, απειλώντας να τις διώξει εάν δεν υπάκουαν.

Οι γυναίκες πείθονταν να υποστούν σεξουαλική κακοποίηση και βασανιστήρια που θα «άναβαν την εσωτερική τους φωτιά» και θα τους έδιναν πρόσβαση σε έναν «μαγικό, φανταστικό και μυστικό κόσμο» μέσω διάφορων μυστικιστικών τελετών.

Ένα από τα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία δείχνει μια ομάδα γυμνόστηθων γυναικών με κοντές φούστες να χορεύουν σε έναν κήπο, σε ένα τέτοιο τελετουργικό.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 12:53

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει