Σεξουαλική επίθεση μαϊμούδων σε κατοίκους της Λοπ Μπουρί


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 13:11

Η πόλη Lopburi της Ταϊλάνδης αποτελούσε πόλο έλξης για τους τουρίστες λόγω των μαϊμούδων που κυκλοφορούν ελεύθερες εκεί, δίνοντας τους την ευκαιρία να τις χαϊδέψουν, να τις ταΐσουν και να τις βγάλουν φωτογραφίες. Παρ’ όλα αυτά, η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη, αφού οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να δώσουν στις μαϊμούδες από το δικό τους φαγητό, προκειμένου να μην πεθάνουν. 

Η μεγάλη αλλαγή στη διατροφή τους, λόγω των υψηλών ποσοστών ζάχαρης, έχει και αρνητικά αποτελέσματα. Οι μαϊμούδες είναι χορτάτες, αλλά ταυτόχρονα είναι γεμάτες ενέργεια και έχουν διάθεση για αναπαραγωγή, κάτι που έχει εγκλωβίσει τους κατοίκους στα σπίτια τους.

 

«Όσο περισσότερο τρώνε, τόσο περισσότερη ενέργεια έχουν. Έτσι, αναπαράγονται περισσότερο», είπε ο Pramot Ketampai που διαχειρίζεται τους χώρους γύρω από το ναό Prang Sam Yod. 

«Ζούμε λες και είμαστε σε κλουβί. Εμείς είμαστε μέσα και οι μαϊμούδες έξω. Τα περιττώματά τους είναι παντού και η μυρωδιά είναι αφόρητη, ειδικά όταν βρέχει», δήλωσε η  Kuljira Taechawattanawanna. 

Προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, αρμόδιοι έχουν ξεκινήσει να μαζεύουν τα ζώα, τα αναισθητοποιούν και τα βάζουν να ζήσουν σε κλουβί με κανονική διατροφή.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 13:11

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει