Σε αναβρασμό η Βουλή εν αναμονή του πορίσματος για τα σκάνδαλα στην ΥγείαΦωτιές έχει ανάψει το πόρισμα για τα σκάνδαλα στην Υγεία πριν καλά-καλά συζητηθεί στην Εξεταστική Επιτροπή.

Οι βουλευτές της πλειοψηφίας το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τη Δευτέρα που θα το παραδώσουν στα κόμματα (σ.σ. το πρώτο σκέλος που αφορά το Ερ. Ντυνάν) και την Τρίτη στην Επιτροπή.

«Όποιος βιάζεται σκοντάφτει» προειδοποίησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης για το ενδεχόμενο της Προανακριτικής. «Άνθρακες ο θησαυρός» ανταπαντούν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr το πόρισμα για το «Ντυνάν» που θα συζητηθεί την Τρίτη στις 6 Νοεμβρίου στην Εξεταστική Επιτροπή θα περιγράφει πράξεις, παραλείψεις, συμπεριφορές αλλά και πολιτικές ευθύνες.

Ανάμεσα σε αυτά θα διακρίνει πιθανόν και κάποια αδικήματα, γεγονός που σημαίνει ότι από εκεί και πέρα η δουλειά ανήκει στους εισαγγελείς.

Η τροπολογία του 2012 με την οποία μπήκε πωλητήριο στο Ντυνάν, το μνημόνιο που υπογράφτηκε με συγκεκριμένη τράπεζα για την πώλησή του, αλλά και η άδεια λειτουργίας θα είναι τα τρία βασικά σημεία τα οποία θα εστιάσει σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα και θα αφορούν τρεις πρώην υπουργούς.

Βέβαια, το πόρισμα θα πηγαίνει και πιο πίσω στο 2006 όπου από εκεί επί της ουσίας άνοιξε ο δρόμος για την πώληση του Ερρίκος Ντυνάν με τη σύμπραξη ενός ιδιώτη και του ιδρύματος.

Πάντως στο τελικό πόρισμα στις 21 Νοέμβρη θα περιλαμβάνονται οι αρθροσκοπήσεις, το ΚΕΕΛΠΝΟ, το φάρμακο και όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν όλα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018, 11:53

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει