Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ: Αποκλειστικά αμοντάριστα πλάνα από την διαμαρτυρία των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Μήνυμα του e-Volos.gr προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου

Επειδή αρκετοί μας εκφράσατε την αγωνία σας, φοβούμενοι επειδή στα βίντεο που έχουμε αναρτήσει τις τελευταίες ημέρες, φαίνονται τα πρόσωπά σας. Η δημοσιογραφική ομάδα του e-Volos.gr, για να σας καθησυχάσει, σας ανακοινώνει τα παρακάτω:

Όλα τα πλάνα, για την λήψη των οποίων ευθύνεται η δημοσιογραφική ομάδα του e-Volos.gr, φέρουν την διακριτική μας “αράχνη”, έχουν ανέβει από τον δικό μας λογαριασμό στο YouTube.com και τα πρόσωπα όσων εμφανίζονται σε αυτά ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Αυτό σημαίνει, ότι στα βίντεο μας, εμφανίζονται πρόσωπα φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου να διαμαρτύρονται για την ομάδα τους, ως εκ τούτου δεν έχουν να φοβηθούν για τίποτα. Ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα, που κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα στην διαμαρτυρία, ειδικότερα εφόσον θίγονται τα συμφέροντα της πολύπαθης πόλης μας, του Βόλου.

Απεναντίας, αναρτώντας τέτοιου είδους πλάνα, τα οποία αναπαράγονται από τα μεγαλύτερα και εγκυρότητα ενημερωτικά sites της χώρας, δείχνουμε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, αλλά και σε κάθε γωνιά του πλανήτη, την δυναμική, τον παλμό και την εγρήγορσή μας, πρωτίστως όμως ότι είμαστε κάτοικοι μιας πόλης που ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ.

Υ.Γ.: Ρουφιάνοι του συστήματος σαφώς και υπάρχουν, θα τους βρείτε στα ήδη καθεστωποιημένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Το e-Volos.gr βρίσκεται στον διαδίκτυο σχεδόν έναν μόλις μήνα και αποτελεί την ελεύθερη έκφραση όλων των Βολιωτών. Και για αυτό σας ευχαριστούμε, γιατί δίχως εσάς δεν μπορούμε και δεν θα καταφέρουμε τίποτα. ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει