Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Σκέμπρι: «Ψάχνουμε ομάδα»

Ο Αντρέ Σκέμπρι μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του για όσα βιώνει στον Βόλο και τόνισε πως δεν έχει άλλη επιλογή από το να ψάξει ομάδα εκτός Ολυμπιακού.

Ο Μαλτέζος επιθετικός είχε άγνοια για τις εξελίξεις , αλλά δεν βλέπει τίποτα να αλλάζει όσον αφορά τον υποβιβασμό: «Δεν περιμέναμε με τέτοια απόφαση. Είχαμε άγνοια για όλες αυτές τις εξελίξεις κι εγώ το έμαθα την Τρίτη, όταν είδα στους δρόμους του Βόλου τους οπαδούς του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται. Ο σύλλογος έχει δώσει μάχη για να καθαρίσει το όνομά του όλο το καλοκαίρι, αλλά φοβάμαι πως θα είναι δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό μετά την τελευταία απόφαση.

Αυτό δεν αφήνει σε μας τους παίκτες άλλη επιλογή από το να ψάξουμε ομάδα αλλού. Με τον υποβιβασμό της ομάδας όλοι οι παίκτες στο ρόστερ θα μείνουν ελεύθεροι. Είναι κρίμα, καθώς είχα αρχίσει να προσαρμόζομαι καλά, αλλά δεν βλέπω να αλλάζουν τα πράγματα».

Ο Σκέμπρι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει στην Ελλάδα: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παίξω σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα, καθώς έχω μόλις μετακομίσει στο νέο μου σπίτι. Προφανώς, όμως, θα εξετάσω όλες τις επιλογές μου. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι στη Μάλτα με την εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2012 και ελπίζω μέχρι τότε να έχω καλύτερη εικόνα για το πού θα παίζω του χρόνου», όπως ανέφερε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει