Σκληρή απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Νέα ΔημοκρατίαΜε σκληρό τρόπο παρενέβη εκ νέου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μετά την επίσημη τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας επί των καταγγελιών του υπουργού Άμυνας, από του βήματος της Βουλής, περί της καταδίκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για αρρύθμιστο δάνειο  από το 2011, ύψους 111 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν εξυπηρετήθηκε.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της απέρριψε τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου προκαλώντας την εκ νέου παρέμβαση του υπουργού Άμυνας.

Η επίσημη ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

«Στην πολιτική, το οριστικό τέλος το δίνει ο ελληνικός λαός. Μέχρι τώρα, ο κ. Καμμένος, χωρίς να αποτελεί μέλος μιας πολιτικής οικογένειας, εκλέγεται βουλευτής από το λαό τα τελευταία 25 χρόνια.

Χωρίς, λοιπόν, πολιτικό pedigree και με απόλυτη ψυχραιμία συνεχίζει στον πολιτικό βίο, χωρίς σπόνσορες, κουμπάρους εφοπλιστές και νταβατζήδες.

Η Νέα Δημοκρατία, την οποία υπηρέτησε ο κ. Καμμένος, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία του υιού Παπαντωνίου, του Άδωνη και του Νίκου Γεωργιάδη, του Πλεύρη, του αυτοεπονομαζόμενου… Βουκεφάλα Τατσόπουλου, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία εταίρος και συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ.

Ήταν η Νέα Δημοκρατία του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Καραμανλή.

Θυμίζουμε στον κ. Κούλη Μητσοτάκη ότι ο Ευάγγελος Αβέρωφ έκανε πολιτική πουλώντας την περιουσία του και όχι μοιράζοντας καράβια σε κουμπάρους εφοπλιστές, τους οποίους η ελληνική Δικαιοσύνη ερευνά για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών.

Αυτή η Νέα Δημοκρατία δεν είχε δάνεια. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που «σκότωσε» ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πρόδωσε τον σημερινό αρχηγό της και σήμερα είναι ο πραγματικός ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας.

Επί του προκειμένου, για τα ερωτήματά μας, ο κ. Κούλης Μητσοτάκης δεν απαντά τίποτα.

Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018, 19:10

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει